Από Ελένη Μήτση

Η στιγμή, που η αγαπημένη σε όλους Αθηνά θα βγει από την φυλακή στη Γη της ελιάς δεν αργεί και αυτό είναι κάτι, που ευχαριστεί πολύ το τηλεοπτικό κοινό, που δεν αντέχει άλλο να βλέπει τη γυναίκα στη φυλακή (δείτε εδώ τα απολαυστικά σχόλια για την επικείμενη αποφυλάκισή της).

Η Νομικού δύο πράγματα θα κάνει με το που βγει από κελί και το πρώτο θα είναι φυσικά η συνάντησή της με τη μητέρα της, Μαρία (δείτε εδώ το δεύτερο). Η γυναίκα θα τρέξει στην αγκαλιά της μητέρας, σε μια πολύ συγκινητική σκηνή.

Η συγκινητική στιγμή που η Αθηνά συναντάει τη μητέρα της

Μαμά και κόρη θα είναι επιτέλους ξανά μαζί και τότε με κλάματα στα μάτια θα εξομολογηθούν πολλές αλήθειες με την Αθηνά να εξηγεί, πως ο χρόνος στην φυλακή ήταν ατέλειωτος...

Γη της ελιάς

Η Αθηνά στο σημείο που σκόρπισαν την τέφρα του Ιάκωβου

Είναι αναμφίβολα από τις πιο τραγικές φιγούρες στην Γη της Ελιάς, καθώς η μοίρα της έχει δείξει το σκληρό της πρόσωπο ουκ ολίγες φορές, και εκείνη παλεύει να σταθεί όρθια! Ο λόγος για την Αθηνά, της οποίας το μαρτύριο και ο Γολγοθάς με την φυλάκισή της θα τελειώσει σύντομα (δείτε εδώ ποιος τελικά ευθύνεται για την δολοφονία που την κατηγόρησαν), ωστόσο ένα από τα άτομα που θα ήθελε να δει επιστρέφοντας σπίτι της, δεν θα είναι εκεί...

Όπως έχει ακουστεί, στην σειρά πρόκειται να παρακολουθήσουμε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε δει μέχρι στιγμής στην αγαπημένη σειρά, καθώς η Αθηνά αμέσως μετά την αποφυλάκισή της, αποφασίζει να πάει στο σημείο που η οικογένεια των Βρεττάκων σκόρπισε τις στάχτες του αγαπημένου της Ιάκωβου.

Γη της Ελιάς

Η Αθηνά πετά ένα τριαντάφυλλο στη θάλασσα, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την ανείπωτη θλίψη που της χάρισε με το ξαφνικό φευγιό του. Η ίδια αγναντεύει στον ορίζοντα και από μπροστά τις περνούν όλες οι στιγμές που έζησαν μαζί...Η συνέχεια στις οθόνες μας!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γη της Ελιάς Spoiler: Το ταξίδι στην Ισπανία ανατρέπει τα πάντα - Η Βασιλική αντιλαμβάνεται ότι...

Γη της Ελιάς Spoiler: Η Μυρτάλη καταρρέει! Έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό