Από Έπη Τρίμη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα ήταν η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης. Το ζευγάρι του Just the 2 of Us, που συμπορεύεται και στη ζωή, μίλησαν για τη σχέση τους και όσα βιώνουν στο παιχνίδι, ενώ η Ματίνα Νικολάου ρωτήθηκε και για το τηλεοπτικό μέλλον της Βάνιας. (Διαβάστε τις νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά).

Οι δηλώσεις της Ματίνας Νικολάου

«Με αγχώνει το ενδεχόμενο να σταματήσει η εκπομπή, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τη Βάνια. Εγώ ήρθα στην εκπομπή ως ηθοποιός, ούτε σαν παρουσιάστρια, ούτε σαν πάνελ. Οπότε, εάν ο Νίκος αποφασίσει να κάνει μία αλλαγή στην εκπομπή του, ενδεχομένως εγώ ως Βάνια να μη μπορώ να είμαι» .

Στην ερώτηση για το αν θα είναι ο Νίκος Μουτσίνας του χρόνου στην τηλεόραση, η Ματίνα Νικολάου ανέφερε: «Αυτό που συζητάμε εμείς σε αυτή τη φάση είναι ότι παρόλο που με βάση τα νούμερα φέτος δεν είναι μια καλή χρονιά για την εκπομπή, εμείς χαιρόμαστε με το αποτέλεσμα. Καμία καθημερινή εκπομπή δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη κάθε μέρα».

Στην κάμερα του «Open Weekend» και στην Βίκυ Δέτσικα η Ματίνα Νικολάου είχε σχολιάσει στα παρασκήνια του J2US τις πρόσφατες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εκπομπή και το τι μέλλει γενέσθαι στην πορεία.

Τα νούμερα της εκπομπής είναι πιο χαμηλά

Η Ματίνα Νικολάου δήλωσε: «Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς την εκπομπή μας δεν την έχουμε αφήσει στο έλεός της. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια κι εμείς περνάμε ακόμα πολύ όμορφα, οπότε για εμάς αυτό έχει σημασία».

Στη συνέχεια ανέφερε η ηθοποιός: «Μια ανανέωση χρειάζεται σε όλους μας. Κι ο Νίκος χρειάζεται ανανέωση κι εγώ κι οι άνθρωποι που δουλεύουν για την εκπομπή. Αυτό δεν είναι στο δικό μου το χέρι φυσικά. Είναι κάτι που θα το αποφασίσει το κανάλι κι ο Νίκος, οπότε είμαστε σε αναμονή να δούμε τι θα γίνει».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

J2US: «Σε επισκίασε Βασίλη!» - Η Δέσποινα Βανδή αποθέωσε την Ματίνα Νικολάου για την εμφάνισή της

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του για την εκπομπή