Από Πέννυ Μαστοράκου

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με τα λάθη του παρελθόντος της (δείτε εδώ χαρακτηριστικά τι είχε αναφέρει η παρουσιάστρια) προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από πολλά άτομα στον τομέα της τηλεόρασης, τα οποία σχολίασαν εκτενώς τις δηλώσεις της, άλλοι θετικά και άλλοι αρνητικά, όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, καθώς δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί, αφού και εκείνη ήταν ένα από τα άτομα που έχει συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.

Οι όλο νόημα δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να φέρει στο φως το αγγελούδι της. Χαίρομαι πολύ που τη βλέπω να ντρέπεται που συναντά ανθρώπους που ενδεχομένως δεν τους φέρθηκε καλά. Και θα χαρώ πιο πολύ αν τη δω να έχει αγκαλιά το μωράκι της και να είναι ευτυχισμένη σε αυτόν τον γάμο. Δε θέλω να πω κάτι άλλο για την Κωνσταντίνα.

Να ζήσει χαρούμενα τις στιγμές που ζει, να είναι ευτυχισμένη και να έρθει με το μωράκι της καλεσμένη στην εκπομπή να τα πούμε ωραία και καλά. Δεν έχω πει ποτέ ακριβώς τι έχει γίνει με την αποχώρησή μου από τον Alpha. H Κωνσταντίνα ξέρει καλά, αλλά δε θα ήθελα να προχωρήσω σε αυτό. Να κρατήσουμε τα καλά που ζει τώρα. Τα δικά μου τα δύσκολα πέρασαν. Δεν έχει σημασία αν έχει ζητήσει συγγνώμη. Εγώ την καλώ δημόσια να έρθει όποτε το επιθυμεί, όπως πήγε στην Ελένη Μενεγάκη. Ούτε με την Ελένη τελικά τη χώριζε τίποτα, γιατί να τη χωρίζει και με μένα;» είπε χαρακτηριστικά.

Θα κινηθεί νομικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την συνέντευξή της;

Το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά η ξανθά εγκυμονούσα μετέφερε η εκπομπή Πρωινό, με την Φωτεινή Πετρογιάννη να αναφέρεται και στη δική της εμπειρία όταν συνεργαζόντουσαν στον ALPHA.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίων όσων την σχολίασαν αρνητικά μετά τα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Ελένη». Η πρώην παρουσιάστρια διανύει μια πολύ ευάλωτη περίοδο λόγω της προχωρημένης της εγκυμοσύνης και η οικογένεια της είναι δυσαρεστημένη από τις εξελίξεις.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ναταλία Γερμανού: «Κανείς δεν λέει ποιος της έδωσε αυτήν την εξουσία!» - Τα είπε έξω από τα δόντια για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Δεν άκουσα γιατί ντρέπεται, μπορώ να φανταστώ τον λόγο!» - Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου