Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά από αρκετό καιρό που δεν είχε δώσει τηλεοπτική συνέντευξη, η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ το φύλο του μωρού της) εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 και μίλησε για όλα, τόσο για την εγκυμοσύνη της, όσο και για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν, στην διαδρομή της και στα πρώτα χρόνια της στην τηλεόραση.

Η εξομολόγηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει.

Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παρουσιάστρια.

Η πρώτη ανάρτηση της μετά τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Τα ευχάριστα για την οικογένεια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου δεν σταματάνε να γίνονται γνωστά με την ολοκλήρωση του πολιτικού του γάμου να αποτελεί γεγονός. Το ζευγάρι αποφάσισε να μην ανακοινώσει το γεγονός, ωστόσο τη Δευτέρα 3/10 τα μέσα πρόβαλλαν κάποια πλάνα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή, μεταξύ των πολλών και της Κατερίνας Καινούργιου.

Η νύφη και εγκυμονούσα δεν έκανε δημοσιεύσεις από εκείνη και τους 10 καλεσμένους της, ωστόσο τη Δευτέρα έκανε ένα post στο προφίλ της στο instagram με τον οίκο του φορέματος, που επέλεξε.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Τους βλέπεις και είναι σαν να...» - Η νέα ατάκα της Καινούργιου για Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλο

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία