Από Ελένη Μήτση

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει ένας σάλος μετά τις τελευταίες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου σχετικά με τον απολογισμό και τη διαδρομή της στην τηλεόραση, δηλώνοντας μάλιστα μεταμέλεια για λάθος κινήσεις της.

Ο Ανδρέας Μικρουτσικός από τη μεριά του την Δευτέρα 7/11 στο Super Κατερίνα σχολίασε με πολύ έντονα λόγια τη δημόσια αυτή συγγνώμη της παρουσιάστριας, ενώ παράλληλα έκρινε το αν και πόσο ταλαντούχα είναι στο χώρο της τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε κίλερ».

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού στις τοποθετήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Πριν λίγες μέρες σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις, στις οποίες παραδέχτηκε τα λάθη που είχε κάνει στην τηλεόραση τα πρώτα χρόνια που ήταν σε αυτή και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τα όσα είπε, βγάζοντας της το καπέλο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 λοιπόν, και η παλιά της συνεργάτιδα Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε Γίνεται, σχολίασε τα λεγόμενα της για τους πρώην συναδέλφους της.

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής.

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα.

Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνε το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες. Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας…

Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά» είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν θα μου πείτε πότε...» - Σε έντονη αντιπαράθεση με καλεσμένη ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα του Super Kατερίνα

«Δεν ασκείς δημοσιογραφία ασκώντας βία...» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Μικρούτσικος