Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, είχε κάνει κάποιες δηλώσεις, στις οποίες παραδέχτηκε τα λάθη που είχε κάνει στην τηλεόραση τα πρώτα χρόνια που ήταν σε αυτή (δείτε εδώ ποιους ντρέπεται χαρακτηριστικά όπως είπε) και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν τα όσα είπε, βγάζοντας της το καπέλο.

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/11 λοιπόν, και η παλιά της συνεργάτιδα Ναταλία Γερμανού στο Καλύτερα δε Γίνεται, σχολίασε τα λεγόμενα της για τους πρώην συναδέλφους της.

Τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής.

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα.

Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνε το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες. Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας…

Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά» είπε κλείνοντας η Ναταλία Γερμανού.

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για τις δηλώσεις της

Και ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Πέμπτης 3/11 μέσα από την εκπομπή θέλησε να σχολιάσει όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Στην αυτοκριτική που έκανε, και ορθώς την έκανε, εγώ την άκουσα κάπως πιο κατασταλαγμένη την Κωνσταντίνα χθες από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Θα ήθελα βέβαια να μάθω το γιατί ντρέπεται που είδε κάποιους ανθρώπους στο πλατό, αλλά δεν ακούσαμε να εξηγεί το λόγο. Μπορώ να τον φανταστώ, αλλά θα ήθελα να τον ακούσω,

Δεν άκουσα γιατί ντρέπεται να τους δει. Ντρέπεται να τους δει, για ποιο λόγο; Όταν λες “ντρέπομαι να τους δω” σημαίνει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η Καίτη για καλό το πήγε!» - Η Ναταλία Γερμανού ως "πυροσβεστήρας" για την μικρή παρεξήγηση της Δημητρίου με την Γαρμπή

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση: Αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται