Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή τα λάθη που έκανε στο παρελθόν (δείτε εδώ χαρακτηριστικά ότι ανέφερε) ο Κώστας Τσουρός το πρωί της Πέμπτης 3/11 μέσα από την εκπομπή θέλησε να σχολιάσει όλα όσα είπε.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπόυλου

«Στην αυτοκριτική που έκανε, και ορθώς την έκανε, εγώ την άκουσα κάπως πιο κατασταλαγμένη την Κωνσταντίνα χθες από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Θα ήθελα βέβαια να μάθω το γιατί ντρέπεται που είδε κάποιους ανθρώπους στο πλατό, αλλά δεν ακούσαμε να εξηγεί το λόγο. Μπορώ να τον φανταστώ, αλλά θα ήθελα να τον ακούσω,

Δεν άκουσα γιατί ντρέπεται να τους δει. Ντρέπεται να τους δει, για ποιο λόγο; Όταν λες “ντρέπομαι να τους δω” σημαίνει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Η αιχμηρή τοποθέτηση του Κώστα Τσουρού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το άγνωστο περιστατικό της Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της. Η μέλλουσα μανούλα μίλησε για όλα και με την ευκαιρία αυτή η παρουσιάστρια της υπενθύμισε κάτι που είχε κάνει όταν ήταν η ίδια έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος»;

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»…. συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Η πρώτη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τον γάμο με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα Σπυροπούλου και Σταθοκωστόπουλος - Η πρώτη φωτογραφία