Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Παρασκευής 4/11 παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βινύλιου, με τον Αντώνη Κανάκη, τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, να μας υποδέχονται στην πρώτη εκπομπή για την σεζόν, ντυμένοι σαν κοράκια (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις του Twitter στην πρεμιέρα)!

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής έκανε μια αναφορά στην μητέρα του, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων on air πως βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς είχε προγραμματίσει μια επέμβαση, κατά τύχη την μέρα της πρεμιέρας.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στην μητέρα του

«Με την ευκαιρία να στείλω χαιρετισμούς στη μαμά μου η οποία είναι στο νοσοκομείο σήμερα. Έκανε μια επέμβαση, η οποία βέβαια ήταν προγραμματισμένη. Περαστικά μαμά, όλα πήγαν καλά. Με πήρε τηλέφωνο και μου λέει “το γεγονός ότι έχω προγραμματισμένη επέμβαση την μέρα που έχεις εκπομπή για τον θάνατο… να με ανησυχήσει; Σημαίνει κάτι;” Όχι», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Βινύλιο

Τα πρώτα λόγια του στην "θανατηφόρα" πρεμιέρα

Λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη πρεμιέρα του (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του στο Ράδιο Αρβύλα για αυτή τη σεζόν), ο Αντώνης Κανάκης μας υποδέχτηκε μαζί με την αγαπημένη του ομάδα, το βράδυ της Παρασκευής 4/11 στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Βινύλιου, με άρωμα...θανάτου!

Οι τίτλοι έναρξης έπεσαν και ήχησε η μεγάλη επιτυχία «Άνοιξε πέτρα» με την παρέα να είναι ντυμένη στα μαύρα καθώς η βραδιά έχει θέμα τον θάνατο και έπεσε πολύ γέλιο από το πρώτο κιόλας λεπτό!

«Κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στο Βινύλιο! Πρώτο Βινύλιο για την φετινή σεζόν και, ξέρετε, έχει πλάκα γιατί ότι μπορεί να πάει στραβά σε μια πρεμιέρα έχει πάει στραβά αλλά δεν μασάμε. Δεν μασάμε. Άνοιξε πέτρα να κλειστώ.

Όταν μιλούσαμε και κάναμε το meeting πριν από καιρό, σκεφτόμασταν ποια θα είναι η πρώτη εκπομπή του Βινυλίου φέτος. Έριξα στο τραπέζι την ιδέα να κάνουμε μια εκπομπή για τον θάνατο. Κοιταζόμασταν οι τρεις μας, ήταν και οι υπόλοιποι, για κανένα λεπτό χωρίς να μιλάει κανένας. Είχε πέσει νεκρική σιγή και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει αυτή η εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Πρεμιέρα (4/11) με επεισόδιο θανάτου - Η τηλεθέαση για την ομάδα του Αντώνη Κανάκη

VINYΛΙΟ: Επιστρέφουν με άρωμα...θανάτου! Την Παρασκευή 4/11 η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής