Από Πέννυ Μαστοράκου

Πήραμε μία γεύση πριν λίγες μέρες από τα trailer που είχαν δώσει στην δημοσιότητα, ωστόσο ανυπομονούσαμε πως και πως να δούμε και επίσημα την μεγάλη πρεμιέρα, και να αποκτήσουν ξανά χιούμορ οι καθημερινές μας! Ο λόγος για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας 17/10!

Για ακόμη μία σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης (δείτε εδώ το ξέσπασμά του πριν λίγο καιρό), ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης επανήλθαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και υπόσχονται μία χρονιά με αρκετή συζήτηση, σχολιασμό για όλα τα θέματα, και πολύ γέλιο, όπως πάντα.

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στην πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα

«16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα! Κυρίες και κύριοι μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να πρωτο-βάλουμε στην πρώτη μας εκπομπή. Μας λείψατε και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και όλα αυτά που μας στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και αμέσως ξεκίνησαν να εισβάλουν στο πλατό οι συνεργάτες του.

Ποιο είναι το μέλλον της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για τον Αντώνη Κανάκη και τις εκπομπές του στο κανάλι του Αμαρουσίου, τον Αντ1, καθώς εκτός από το Ράδιο Αρβύλα, την εκπομπή που περιμένουμε πως και πως όλοι την πρεμιέρα της, την Δευτέρα 17/10 (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση του σταθμού) έρχεται και η δεύτερη εκπομπή του παρουσιαστή σε λίγο καιρό.

Μετά τις έκτακτες αλλαγές που έγιναν στα προγράμματα του σταθμού εξαιτίας του Μουντιάλ, ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του ξεκίνησαν νωρίτερα το Ράδιο Αρβύλα, και περιμένουν την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, όπου δίχως απροόπτου θα κάνει την πρεμιέρα του και το Βινύλιο.

Με νοσταλγική διάθεση, τραγούδι χορό αλλά και περισσότερη συζήτηση τη φετινή χρονιά, η παρέα επιστρέφει κάθε Παρασκευή βράδυ για να μας κρατά συντροφιά.

Ποιο είναι το μέλλον της δεύτερης εκπομπής του Αντώνη Κανάκη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1