Από Πέννυ Μαστοράκου

Το βράδυ της Παρασκευής 4/11 ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης, είχαν την μεγάλη πρεμιέρα του Βινύλιου (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή στην εκπομπή) και μας υποδέχτηκαν με άρωμα θανάτου αλλά και ντυμένοι στα μαύρα σαν κοράκια, στην πρώτη εκπομπή για αυτή την σεζόν!

Το κοινό ξετρελάθηκε, όχι μόνο με την επιστροφή τους, αλλά και με τις στυλιστικές τους επιλογές, μιας και παρουσιάστηκαν ντυμένοι στα μαύρα, αφού το αποψινό θέμα της εκπομπής ήταν ο θάνατος, και οι χρήστες του Twitter ξεκαρδίστηκαν που ήταν ντυμένοι σαν νεκροθάφτες, με τα σχόλιά τους να δίνουν και να παίρνουν στην πλατφόρμα!

Τα επικά σχόλια του Twitter για το Βινύλιο

Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη στο Ράδιο Αρβύλα

Πήραμε μία γεύση από τα trailer που είχαν δώσει στην δημοσιότητα, ωστόσο ανυπομονούσαμε πως και πως να δούμε και επίσημα την μεγάλη πρεμιέρα, και να αποκτήσουν ξανά χιούμορ οι καθημερινές μας! Ο λόγος για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα η οποία επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Δευτέρας 17/10!

Για ακόμη μία σεζόν, ο Αντώνης Κανάκης (δείτε εδώ το ξέσπασμά του πριν λίγο καιρό), ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης επανήλθαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και υπόσχονται μία χρονιά με αρκετή συζήτηση, σχολιασμό για όλα τα θέματα, και πολύ γέλιο, όπως πάντα.

«16η σεζόν του Ράδιο Αρβύλα! Κυρίες και κύριοι μεγαλώνουμε και πρέπει να πάμε γρήγορα γιατί έχουμε πάρα πολύ υλικό, δεν ξέραμε τι να πρωτο-βάλουμε στην πρώτη μας εκπομπή. Μας λείψατε και σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και όλα αυτά που μας στέλνετε. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς» ήταν τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και αμέσως ξεκίνησαν να εισβάλουν στο πλατό οι συνεργάτες του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1