Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την επιτυχία τους από την πρώτη κιόλας εκπομπή Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας τους), ο Αντώνης Κανάκης με την ομάδα του, θα μας υποδεχτεί την Παρασκευή 4/11 στην δεύτερη εκπομπή τους, την οποία περιμένει πως και πως, καθώς έχει την μεγάλη πρεμιέρα του το Βινύλιο!

Μην χάσετε την πρεμιέρα του Βινύλιο την Παρασκευή 4/11

Κάθε Παρασκευή στις 20:00, ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα βάζουν το δικό τους «VINYΛΙΟ» στο πικάπ και θα μας προσκαλούν σε ένα διαφορετικό πάρτι γεμάτο τραγούδια, χορό, «χειροποίητα» βίντεο, σπιτικές παρέες, αναμνήσεις, συζητήσεις και χιούμορ.

Αυτή την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, στις 20:00, η παρέα της Θεσσαλονίκης ξεκινάει «αισιόδοξα» μ’ ένα χιουμοριστικά φιλοσοφημένο αφιέρωμα στον… τύπο με το δρεπάνι: ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ! Θα τον διασκεδάσουν, θα τον γλεντήσουν, θα τον τραγουδήσουν, θα τον απομυθοποιήσουν! Ο Αντώνης, ο Γιάννης και ο Χρήστος από το στούντιο, αλλά και όλοι εμείς από το σπίτι θα βγούμε… παγανιά και… όποιον πάρει ο Χάρος! Στην παρέα, θα βρίσκεται και ένας μπαμπούλας!

Μετά το GNTM ήρθε και η σειρά του - Τα αιχμηρά σχόλια του Αντώνη Κανάκη για το Love Island

Το βράδυ της Δευτέρας 17/10 παρακολουθήσαμε την μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη για την εκπομπή) και αμέσως ξεκίνησαν με μοναδικό τρόπο να σατιρίζουν την επικαιρότητα. Στη σημερινή εκπομπή ωστόσο, της Τρίτης 18/10, δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν το Love Island!

Ένα βίντεο από το ριάλιτι αγάπης λοιπόν έπαιξαν στον αέρα, με τους παρουσιαστές να σχολιάζουν με ιδιαίτερο τρόπο την επιλογή του συγκεκριμένου προγράμματος, και τον Αντώνη Κανάκη να εκφράζει χωρίς περιστροφές την δική του άποψη!

«Στο νούμερο 3 Love Island. Μπράβο ρε παιδιά, συγχαρητήρια στον ΣΚΑΙ γιατί πιστέψαμε ότι μετά το Big Brother ήταν τέρμα, η τελευταία πίστα αλλά τα καταφέρατε μπράβο. Love Island ρε φίλε. Ε; Στον ΣΚΑΙ ρε φίλε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Ράδιο Αρβύλα: «Μου λείψατεεεε!» - Σείστηκε το Twitter με την επιστροφή και την πρεμιέρα της εκπομπής

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήξερα ότι όταν βγουν οι Αρβύλα...» - Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου