Από Πέννυ Μαστοράκου

Μετά την φρενίτιδα που είχε προκαλέσει η σειρά λίγες εβδομάδες πριν, όταν έφερε καλεσμένο τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη και έκανε guest εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη, Τα Νούμερα επέστρεψαν την Παρασκευή 4/11 με νέο επεισόδιο, το οποίο έφερε εξίσου τα πάνω κάτω στο Twitter.

Η πλατφόρμα κατακλύστηκε με σχόλια, όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, εμφανίστηκε ο αγαπημένος τραγουδιστής Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος έκανε μία στάση στην Μάντρα του ως άλλος θεός Διόνυσος στην σειρά, και προκάλεσε πανικό στους χρήστες!

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εισέβαλε στα Νούμερα και έριξε το Twitter

Ρίχνει αυλαία μετά τα Χριστούγεννα

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τεράστια παρουσία της μυθοπλασίας στο πρόγραμμα των καναλιών, ωστόσο μέσα στους επόμενους μήνες, μία από τις σειρές που κατάφερε να κλέψει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού, αναμένεται να ολοκληρωθεί.

Ο λόγος δεν είναι τα νούμερα τηλεθέασης αλλά το γεγονός ότι κλείνει ο πρώτος κύκλος επεισοδίων και δεν έχουν γίνει προς το παρόν συζητήσεις για δεύτερη σεζόν.

Τα Νούμερα Δεληβοριάς

Ο λόγος για τα Νούμερα του Φοίβου Δεληβοριά. Μία από τις πιο έξυπνες κωμωδίες που παρακολουθούμε φέτος φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, το φινάλε πρόκειται να έρθει τον Φεβρουάριο μιας και η αρχική συμφωνία της ΕΡΤ με τη εταιρεία παραγωγής προβλέπει συνολικά 24 επεισόδια.

Η ΕΡΤ είναι πολύ ικανοποιημένη από τη σειρά (που αποθεώνεται κάθε εβδομάδα στο Twitter), ωστόσο δεν έχει γίνει συζήτηση για παράταση της συμφωνίας με νέο κύκλο επεισοδίων.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έχασα τον πατέρα μου και υποδύομαι έναν γιο που...» - Οι αντιθέσεις στη ζωή του Μιχάλη Σαράντη

Τα Νούμερα: «Τι πρέπει τι δεν πρέπει...» - Ξετρελάθηκε το Twitter με το reunion Γκλέτσου - Παπαχαραλάμπους