Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ακόμα ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς της ΕΡΤ, «Τα Νούμερα» (δείτε εδώ τι τηλεθέαση έκανε), κατάφερε να ξετρελάνει το τηλεοπτικό κοινό μιας και το βράδυ της Παρασκευής (14/10), ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχθηκε μεταξύ άλλων στη «Μάντρα», τον Απόστολο Γκλέτσο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Οι δυο τους, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς «Ψίθυροι Καρδιάς» όπου συμπρωταγωνίστησαν, συναντήθηκαν ξανά και χόρεψαν το ομώνυμο τραγούδι του κορυφαίο σίριαλ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό ξετρελάθηκε που τους είδε και πάλι μαζί, και τα σχόλια του Twitter ήταν απλά αποθεωτικά.

Τα σχόλια του Twitter για το reunion Γκλέτσου - Παπαχαραλάμπους στα Νούμερα

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της σειράς (21/10)

Ο Φοίβος ανακαλύπτει πως η κόρη του, Χλόη, έχει γίνει γνωστή TikToker και έχει πιάσει διαδικτυακή φιλία με τη δημοφιλή νέα τραγουδίστρια Joanne, περσινή νικήτρια στο «The Voice». Αισθάνεται ότι δεν έχει καμιά σχέση με το παρόν, με τη νέα μουσική πραγματικότητα και αποφασίζει να καλέσει τη Joanne στη «Μάντρα». Αυτή όμως πάει «πακέτο» με έναν αλαζονικό νεαρό μάνατζερ (Διονύσης Ατζαράκης), ο οποίος απαιτεί όλο και πιο παράλογα πράγματα και έρχεται σε συνεχείς συγκρούσεις με τον Τζόναθαν. Η Δανάη δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι την άφιξη της νέας τραγουδίστριας και φοβάται ότι ο Φοίβος αρχίζει και την αγνοεί.

Ο Θανάσης αγοράζει έναν αρχαίο κινέζικο αστρολογικό χάρτη από το dark web και διατείνεται πως μπορεί να διαβάσει το μέλλον όλων των φίλων του στη «Μάντρα». Αυτό που βλέπει για τον Αλεξ (Αλέξανδρος Χωματιανός) του προκαλεί τρόμο και προσπαθεί να το αποτρέψει. Τέλος, ο Χάρης βγαίνει ραντεβού με μια φίλη της Κίρμπυς, την Ντορίνα. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καθόλου καλά. Ολα τελειώνουν με ένα εκρηκτικό live που ο Φοίβος έχει την ευκαιρία να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον - και τη σχέση του με την κόρη του.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Μιχάλης Σαράντης - Τα νούμερα: «Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»

«Ένας πολύ καλός λόγος να καθίσεις σπίτι Παρασκευή βράδυ» - Αποθέωση ξανά στο Twitter για "Τα Νούμερα"