Από Ελένη Μήτση

Ο Μιχάλης Σαράντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται το Σάββατο 15/10 κάνοντας αναφορά τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στα επαγγελματικά του.

Είναι γνωστό, πως ο ηθοποιός λίγο πριν τη γέννηση της κόρης του, έχασε τον πατέρα του. Ο ίδιος αποφασίζει να μιλάει ανοιχτά για το γεγονός και μάλιστα να συνδέει την πραγματική του ζωή με το ρόλο του στα Νούμερα, καθώς υποδύεται έναν άντρα, που έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Σαράντη για την απώλεια του πατέρα του

«Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή συθέμελα. Είναι η πιο φωτεινή περίοδος της ζωής μου. Κάθε άνθρωπος που βλέπει το κορίτσι του, το πλάσμα του να φέρνει μία ζωή στη ζωή… Τα κορίτσια μεταμορφώνονται σε ένα εργοστάσιο ζωής και βλέπεις τη φύση να χαρίζει ζωή, είναι συγκινητικό».

«Τα Νούμερα» στα οποία πρωταγωνιστεί φέτος σκίζουν στην προτίμηση του κοινού και ο ρόλος του χαρίζει το γέλιο απλόχερα. Ο Φοίβος Δεληβοριάς μου έκανε την τιμή να είμαι μέλος της τρελοπαρέα.

Περίεργα μου τα έχει φέρει φέτος η δουλειά. Κάνω έναν γιο που έχει ιδιαίτερη σχέση με το πατέρα του ενώ εγώ έχασα τον μπαμπά μου τον Μάιο και στο πρώτο επεισόδιο τραγουδήσαμε τον “Μπάσταρδος γιος».

Το παράπονο του ηθοποιού μετά τον χαμό των γονιών του

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα 10/10 στην εκπομπή ''Πρωίαν σε είδον'' και μεταξύ των όσων δήλωσε στη συνέντευξη του δε μπόρεσε να μιλήσει για τη γέννα της κόρης τους αλλά και για τον πρόσφατο θάνατο του πατέρα του.

Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί ανοιχτά και στην απώλεια της μητέρας του αλλά και σε αυτή του μπαμπά του, αλλά και στον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε τα δύσκολα αυτά γεγονότα. Σε κάθε περίπτωση, προχωράει μπροστά ωστόσο αυτό, που θα ήθελε να έχει ζήσει είναι να δουν για μια φορά το εγγονάκι τους.

«Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πως διαχειρίστηκα την απώλεια της μαμάς μου. Την απώλεια αυτή τη διαχειρίζεσαι από την πρώτη στιγμή και δεν τη διαχειρίζεσαι και ποτέ. Είναι μια συνεχής κατάσταση που συνεχώς μετασχηματίζεται.

Όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη ζωή και τον θάνατο είναι ούτως ή άλλως μια τέτοια κατάσταση. Δεν την έχω διαχειριστεί και ταυτόχρονα την έχω διαχειριστεί με πολλή ειρήνη και αγάπη για να ησυχάσει και η ψυχή της. Ένας ενήλικας όταν χάνει και τους δυο γονείς του, παύει να είναι παιδί και γίνεται επισήμως ενήλικας. Είχα την τύχη ή ατυχία η ιδιότητά μου να αλλάξει λίγο πριν γεννηθεί η κόρη μου αφού ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε λίγο πριν έρθει εκείνη στη ζωή. Θα ήθελα να είναι εδώ οι γονείς μου και να δουν την εγγονή τους».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αποκλειστικό: Μιχάλης Σαράντης - Τα νούμερα: «Ο Τζόναθαν άλλαξε γιατί...»

Σε πελάγη ευτυχίας ο Μιχάλης Σαράντης - Η πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του