Από TV24 Team

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάζονται να επιστρέψουν σιγά σιγά στις οθόνες μας, αφήνοντας οριστικά πίσω τους την περσινή χρονιά και το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου (δείτε εδώ τι υποστήριξε ο δικηγόρος του για τη συνεργασία με την εκπομπή).

Η παρέα της Θεσσαλονίκης σκοπεύει να κάνει πρεμιέρα πολύ αργότερα από τις άλλες εκπομπές και συγκεκριμένα μέσα στον Νοέμβρη, ώστε να έχουν μαζέψει αρκετό υλικό για σχολιασμό.

Το νέο πρόσωπο του Ράδιο Αρβύλα

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Open Weekend, παρόλο που πέρυσι, οι «Αρβύλα» άφησαν κενή τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, φέτος έχουν σκοπό να τη γεμίσουν, όχι όμως με έναν συνεργάτη που θα βρίσκεται στο πλατό καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής.

Συγκεκριμένα, τη θέση αυτή θα καλύπτει ένας συνεργάτης, ο οποίος θα εμφανίζεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην εκπομπή και θα σχολιάζει τις τηλεοπτικές εξελίξεις. Βέβαια προς το παρόν δεν είναι σίγουρο αν το πλάνο αυτό θα ευδοκιμήσει ή αν θα δούμε και πάλι τον Αντώνη Κανάκη μόνο με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση.

Τι είχαν δηλώσει οι ίδιοι για το μέλλον της εκπομπής

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αναπάντεχη παραίτηση από τον ALPHA; - Η παρουσιάστρια που βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός του σταθμού

Πολύ σύντομα στον ΣΚΑΪ το ''Πρωινό μας'' - Η σπόντα της Σκορδά στο επίσημο trailer της νέας της εκπομπής