Από Πέννυ Μαστοράκου

Είναι σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, η οποία δεν θα γινόταν να λείπει από το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, και παρότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ημερομηνία που θα επιστρέψει αλλά και άλλες λεπτομέρειες όπως ζώνη, ώρα και άλλα, είναι σίγουρο πως θα την δούμε (δείτε εδώ τις τεράστιες αλλαγές μετά τον Παναγιωτόπουλο)!

Ο λόγος για τους Ράδιο Αρβύλα, την εκπομπή που άλλαξε ριζικά το τηλεοπτικό τοπίο και μύησε μικρούς σε πιστό κοινό της σε κάθε επεισόδιο!

Πότε επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα

Τα επικρατέστερα σενάρια για την επιστροφή της εκπομπής αλλά και για την ώρα προβολής της είναι μέχρι στιγμής τέσσερα ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπορεί κανείς να ξέρει σίγουρα τι θα συμβεί. Πρώτο σενάριο, και αυτό που έχει ακουστεί και πιο πολύ, είναι η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα ώστε να κάνει πρεμιέρα αρχές Νοεμβρίου, ενώ δεύτερο είναι να πάμε αμέσως μετά, και ουσιαστικά στην παλιά της ώρα που ήταν κάπου στις 23:20, μετά το τέλος του εκάστοτε προγράμματος.

Επόμενο και τρίτο σενάριο είναι να κρατηθεί σαν μήνας ο Νοέμβριος για την πρεμιέρα αλλά η εκπομπή να είναι μόνο μία φορά την εβδομάδα, και τέταρτο είναι να ξεκινήσει το 2023, στο δεύτερο μισό δηλαδή της σεζόν, αμέσως μετά τις γιορτές.

Τι είχαν δηλώσει οι ίδιοι για το μέλλον της εκπομπής

Πολλές φήμες είχαν διαρρεύσει στις οποίες ήθελαν να αποχωρούν από τον ΑΝΤ1 και ότι κάποια άλλη εκπομπή αναμένεται να τους αντικαταστήσει.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να ξεκαθαρίσει στον αέρα της εκπομπής τι ισχύει τελικά καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν και δεν έχω διάθεση να τα σχολιάζω αυτά, γιατί δίνουμε περισσότερο αξία από ότι πρέπει, αλλά επειδή μας στέλνετε μηνύματα με αγωνία και ενδιαφέρεστε.

Όχι δεν πήραμε την απόφαση να φύγουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το “Ράδιο Αρβύλα”, ούτε όλες αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη και έθιμα τα οποία βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait τα fake news που περιμένουμε πότε κάποιος θα κάνει κάτι. Δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τα πράγματα θα γίνουν ακριβώς όπως τα είχαμε πει στην πρώτη εκπομπή».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Εξελίξεις με το Ράδιο Αρβύλα - Η απόφαση για το κενό που άφησε ο Παναγιωτόπουλος

Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παίρνει την θέση των Ράδιο Αρβύλα