Από Πέννυ Μαστοράκου

Έρχονται ανανεωμένοι, και φορτωμένοι με πολύ πολύ γέλιο! Ο λόγος για τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι επιστρέφουν και αυτή τη χρονιά στη βάση τους, απευθείας από τον πλανήτη Σάτιρα (δείτε εδώ ποιανού προγράμματος την θέση παίρνουν) και είδαμε στον αέρα δύο νέα trailer λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα τους! Είστε έτοιμοι για άλλη μία σεζόν στην νέα αποστολή της ομάδας;

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα

Το διαστημόπλοιο «Ράδιο Αρβύλα» και το πλήρωμά του μας καλωσορίζουν στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα». Ο κυβερνήτης Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση, από την Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00 στον ΑΝΤ1 ανοίγουν τις κεραίες του και λαμβάνουν περίεργα ηχητικά σήματα της πολιτικής, κοινωνικής και τηλεοπτικής επικαιρότητας.

Σκοπός της αποστολής τους; Να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα θέσουν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Τι συνέβη πριν λίγο καιρό με πρόστιμο που έπρεπε να πληρώσουν

Μόλις λίγους μήνες μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τη διαρροή πορνογραφικού υλικού, η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα έχει να αντιμετωπίσει μία ακόμη σοβαρή υπόθεση, η οποία ωστόσο αυτή τη φορά θα τους κοστίσει και μάλιστα πολύ ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του καλούνται να πληρώσουν αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ για τα σχόλια που είχαν κάνει σε ένα συγκεκριμένο βίντεο πριν από χρόνια στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή είχε μεταδώσει απόσπασμα από την ομιλία του Απόστολου Κενανίδη, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, με τους Ράδιο Αρβύλα να σχολιάζουν τη χροιά της φωνής του.

Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο

Η πλευρά του Απόστολου Κενανίδη είχε ζητήσει να υπάρξει επανόρθωση από τους παρουσιαστές καθώς η φωνή του παρουσίαζε μια φυσική αδυναμία εξαιτίας καρκινοπάθειας στον λάρυγγα. Ωστόσο, η επανόρθωση αυτή δεν έγινε ποτέ και το πρώτο δικαστήριο είχε επιδικάσει ποσό 100.000 ευρώ ηθική ικανοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες και δημοσιεύματα, το προηγούμενο καλοκαίρι βγήκε η οριστική απόφαση από το Εφετείο και οι Αρβύλα κατέβαλαν τελικά στον Απόστολο Κενανίδη 30.000 ευρώ.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Αλλάζουν τα πάντα φέτος - Η νέα απόφαση των Ράδιο Αρβύλα για τη θέση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ριζικές αλλαγές για το Ράδιο Αρβύλα - Οι αποφάσεις που καλείται να πάρει σύντομα ο Αντ1