Από Πέννυ Μαστοράκου

Έκπληκτος έμεινε το μεσημέρι της Παρασκευής 4/11 ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ όλα όσα ανέφερε για την εκπομπή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου) καθώς ξαφνικά από εκεί που δεν το περίμενε στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι, εμφανίστηκαν σε live σύνδεση με την εκπομπή ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα των εμφανίσεών τους, και έμεινε άφωνος!

Η έκπληξη της Γαρμπή και του Ρέμου στον Νίκο Μουτσινά

Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσαν ήταν και το θρυλικό και διαχρονικό ντουέτο τους «Ασυμφωνία Χαρακτήρων», με τον Αντώνη Ρέμο να στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, μιας και όπως ανέφερε, το τραγούδι αυτό είναι μία αφιέρωση κατά της έμφυλης βίας και τόνισε πως οι άνδρες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι δεν μπορούν να επιβάλλουν στις γυναίκες με τη βία αυτό που εκείνοι θέλουν.

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Ο Νίκος Μουτσινάς φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ήταν φρικτό, πολύ προσβλητικό!» - Ο Νίκος Μουτσινάς υπερασπίζεται ανοιχτά την Κατερίνα Καινούργιου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι μια κακή περίοδος τηλεοπτικά για τον Νίκο Μουτσινά» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του για την εκπομπή