Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί λίγες μέρες πριν η παρουσιάστρια να στεναχωρήθηκε με κάποιες δηλώσεις του, ωστόσο το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στο Καλό Μεσημεράκι στο περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ τι συνέβη) στηρίζοντάς την ανοιχτά για όσα ακούστηκαν.

Η τοποθέτηση του Νίκου Μουτσινά για την Κατερίνα Καινούργιου

«Για τα αυτονόητα θα μιλήσουμε. Τα τελευταία χρόνια κάπως έχουν μπερδευτεί τα επαγγέλματα εξαιτίας της υπέροχης τηλεόρασης. Κάπως έχουν ξεχαστεί οι δικηγόροι και νιώθουν λίγο παραπάνω από την ιδιότητά τους.

Ήταν μεγάλη βλακεία του ανθρώπου. Αρχικά ήταν φρικτό, πολύ προσβλητικό. Πάντα με αυτά που κάνουμε και λέμε δηλώνουμε την προσωπικότητά μας. Αυτή είναι η προσωπικότητά του.

Πάντως είναι πολύ ωραία αν αυτός ο κύριος είχε σε ένα δικαστήριο μία εισαγγελέα που είχε κάνει τα πειραγματάκια της. Θα ήταν ωραίο να ακουγόταν σε δικαστήριο» είπε χαρακτηριστικά!

Ο εκνευρισμός του με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Νωρίτερα προχώρησε σε ένα σχόλιο, σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε έπειτα από ερώτηση που έγινε στην Κατερίνα Στικούδη περί τύψεων για τον γιο της.

«Γιατί να μας τα πει αυτά η κοπέλα; Έχω καταντήσει πια κι εγώ πολύ… ξινομαρία. Λυπάμαι, αλλά είναι η αλήθεια. Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές; Να νιώθει τύψεις; Μα, δεν ρωτάνε τους άντρες. Πάνε έξω από τράπεζες, από άλλες εταιρίες και να λένε “γεια, καλησπέρα σας, δουλεύετε ταμίας; Έχετε παιδί; Έχετε τύψεις που δουλεύετε;”. Τι βλακείες είναι αυτές;

Παιδιά, ας βοηθήσουν λίγο και οι αρχισυντάκτες. Πιλοτάρετε τους δημοσιογράφους. Τους στέλνετε και λέτε “πήγαινε και κάνε τις ερωτήσεις”. Όχι, άμα δεν έχει να ρωτήσει κάτι, τι βλακείες είναι αυτές; Κάθεται τώρα η κοπέλα από το πουθενά να μας πει αν νιώθει τύψεις;» είχε χαρακτηριστικά.

Ο εκνευρισμός του Νίκου Μουτσινά με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε στις τρεις, θα κάνω άλλη...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσπάθεια να υιοθετήσει παιδί