Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωί της Παρασκευής 4/11 μίλησε και έκανε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή τα όσα είχε σχολιάσει λίγες μέρες πριν, για τα νούμερα και την τηλεθέαση της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, η οποία αυτή την χρονιά παρουσιάζει πτώση σχετικά με τις προηγούμενες που σημείωνε επιτυχία (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε πει ο παρουσιαστής).

Οι νέες δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά

«Δεν είναι ωραίο να φεύγεις από τα κανάλια έτσι γρήγορα και τα κανάλια δεν είναι ωραίο να αλλάζουν τόσο γρήγορα τους παρουσιαστές. Δεν είπα όμως για τον Νίκο. Είπα για αυτά που λένε οι άλλοι για τον Νίκο. Αν ήταν για τον Νίκο, θα του το έλεγα όταν τον έβρισκα. Αν έκανε 30% θα έφευγε; Όχι. Κάποια μέρα θα πάει καλά, κάποια μέρα θα πέσει. Εκεί το κανάλι πρέπει να σε στηρίξει» είπε χαρακτηριστικά.

Πάγωσαν όλοι στο πλατό του The 2night show - Ο πατέρας του εμφανίστηκε δημόσια

Το βράδυ της Πέμπτης 3/11 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στο The 2night show τον ηθοποιό Κώστα Φιλίππογλου και ενώ ο παρουσιαστής είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον καλεσμένο του, ξαφνικά του έκανε μια έκπληξη.

Ήθελε πιο συγκεκριμένα να θυμηθεί ένα ρητό και έτσι κάλεσε τον πατέρα του, με τον οποίο έχουν πάρα πολύ καλές σχέσεις. Ο Γρηγόρης φυσικά και έκανε την κλήση δημόσια και έτσι το κοινό είχε την ευκαιρία να ακούσει τον πατέρα του παρουσιαστή, ο οποίος απήγγειλε και το ρητό (δείτε το λάθος στον αέρα του The 2 night, που έφερε σε δύσκολη θέση τον Αρναούτογλου).

«Υπήρχε και ένα πολύ ωραίο ρητό που το έλεγε ο πατέρας μου. Μου επιτρέπεις να τον πάρω ένα τηλέφωνο; Θα τον πάρω! Δως μου ένα δευτερόλεπτο να τον πάρω, να μου πει αυτό το στιχάκι και να το ακούσεις όπως μου το έλεγε πάντα».

«Έλα μπαμπά, είμαστε στον αέρα της εκπομπής και έχω έναν πάρα πολύ ωραίο κύριο ηθοποιό, τον Κώστα Φιλίππογλου καλεσμένο και μιλάμε για τον χρόνο. Σε πήρα να μου πεις εκείνο το ποίημα που μου λες».

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήξερα ότι όταν βγουν οι Αρβύλα...» - Ξεκαθαρίζει μία και καλή για την διακοπή του Εκατομμυριούχου

«Η συμπεριφορά μου έχει πληγώσει ανθρώπους...» - Η δημόσια εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου