Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σε ένα ξέσπασμα προχώρησε το πρωί της Παρασκευής (14/10) ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή Πρωινό, όταν έμαθε ότι σχολιάζεται αρνητικά το γεγονός ότι η εκπομπή δε θα έπρεπε να παίζει τόσο ενημερωτικά θέματα (τα οποία βέβαια την έχουν εκτοξεύσει σε νούμερα τηλεθέασης), μιας και είναι πιο κοντά στο lifestyle.

To ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό

«Σήμερα δώσαμε το ρεπορτάζ όλο. Να μην περιμένει ο κόσμος ότι θα συλληφθούν 200 άτομα. Ο μέγιστος αριθμός ανθρώπων που μπορούν να συλληφθούν είναι συνολικά άλλοι 10. 12 συνολικά είναι. Αυτή τη στιγμή είναι οι 2, αυτά τα καλόπαιδα και είναι άλλα 5-7 τα εντάλματα. Μην περιμένετε ότι ξαφνικά θα τους πιάσουν όλους, είναι μεγάλο το κύκλωμα. Καλό είναι να γίνει μία μεγάλη και δυνατή αρχή.

Και να πω και κάτι ακόμα. Δεν θα ζητήσω μετά από 30 χρόνια δημοσιογραφίας, που έχω υπηρετήσει το lifestyle και θα τοξαναϋπηρετήσω αν χρειαστεί –δεν είναι κακό με αισθητική και άποψη, από κανέναν να διαμορφώσω τη σκαλέτα της εκπομπής μας. Από κανέναν! Δεν έχω σχολιάσει ποτέ 30 χρόνια καμία εκπομπή. Είμαι μέχρι εδώ! Δε θα πάρω άδεια από κανέναν σας κύριοι συνάδελφοι, υποτιμητικά και ειρωνικά το λέω γιατί δεν σας θεωρώ συναδέλφους, για να κάνουμε τη σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής. Διότι οφείλουμε μετά από 30 χρόνια και στα 53 μας να μην μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο παρά να προσφέρουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη σωστή ενημέρωση και να αφυπνίσουμε κάποιες συνειδήσεις.

Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες. Θα αρχίσω να μιλάω κι εγώ πια. Λοιπόν… Σας ζητώ συγγνώμη. Συγγνώμη από τους τηλεθεατές αλλά κι εγώ είμαι άνθρωπος» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η όλο νόημα τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα για την υπόθεση του Κολωνού

Αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με τις εξελίξεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του Κολωνού, και πολλοί είναι οι παρουσιαστές εκπομπών, που λυγίζουν στο άκουσμα όσων αναφέρονται. Ο Γιώργος Λιάγκας (όπως και η Δανάη Μπάρκα αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της για το θέμα) το πρωί της Πέμπτης 13/10 μέσα από την εκπομπή του, αγανάκτησε κατά συναδέλφων του που βιάζονται να κλείσει η υπόθεση.

«Σαν κοινωνία πρέπει να μας χτυπήσει μία τεράστια καμπάνα πάνω από το κεφάλι μας και πρέπει να το λέμε. Γιατί ακούω και συναδέλφους, να κλείσει το θέμα, να κλείσει το θέμα. Γιατί βιάζεστε κύριοι συνάδελφοι να κλείσει το θέμα; Για να παίξουμε GNTM και Survivor; Για να κοιμόμαστε όρθιοι με το lifestyle; Αυτό θέλουμε σαν κοινωνία; Για σοβαρευτείτε λίγο και ξυπνήστε!» είπε μεταξύ άλλων...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Σε σάπια κοινωνία...» - Η οργισμένη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

«Αποφυλακίζονται παιδόφιλοι και ξαναβιάζουν!» - Η αγανάκτηση της Ελεονώρας Μελέτη για την υπόθεση του Κολωνού