Από Πέννυ Μαστοράκου

Το πρωί της Πέμπτης 3/11 στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, για ακόμη μία φορά ο Φώτης Σεργουλόπουλος (δείτε εδώ τις δηλώσεις του λίγο καιρό πριν για τον Λιάγκα) και η Τζένη Μελιτά, προχώρησαν για ακόμη μία μέρα σε ένα από τα συνηθισμένα απολαυστικά σκετσάκια που ετοιμάζουν πριν από κάθε εκπομπή.

Πιο συγκεκριμένα σχολιάσουν με καυστικό τρόπο το GNTM, όταν η Τζένη Μελιτά ανακοίνωσε στον Φώτη Σεργουλόπουλο την απόφασή της να ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Το επικό σκηνικό της Μελιτά και του Σεργουλόπουλου στην εκπομπή

«Θα κουρέψεις τα μαλλιά σου γουλί; Εσένα αν σου δώσουν πολλά εκατομμύρια δεν θα κουρέψεις γουλί τα μαλλιά σου;», ρώτησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος την Τζένη Μελιτά, και έπειτα άρχισαν να κάνουν αναπαράσταση των audition με πολύ γέλιο...

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σπάει τη σιωπή του για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Πριν λίγο καιρό είχαμε δει την Τζένη Μελιτά να τοποθετείται σε ένα θέμα, σχετικά με τον γάμο και την μητρότητα και τα σχόλια που την ενοχλούν, ωστόσο το μεσημέρι της Πέμπτης 27/10, και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με αφορμή ένα ρεπορτάζ την εκπομπής Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν, μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς.

Το θέμα αφορούσε την φωτογραφία με ένα ζευγάρι αγοριών στην Αρμενία, οι οποίοι αυτοκτόνησαν, πηδώντας από γέφυρα στο Γερεβάν στην Αρμενία κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του κόσμου. Ο Τιγκράν και ο Αρσέν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους, ωστόσο πριν από αυτό ανέβασαν στα social media ένα στιγμιότυπο από το τελευταίο τους φιλί.

«Δεν μπορείς να φανταστείς κάθε φορά που μπορεί να μιλήσω ή να αναφερθώ στον εαυτό μου πόσα “ψόφα” υπάρχουν από κάτω. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ο οποίος οχυρώνομαι και δεν με απασχολεί. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί αν τους γράψεις “ψόφα” να ψοφήσουν κανονικά. Θα ήθελα πραγματικά να δω τους γονείς αυτών των παιδιών που τους έδιωξαν από το σπίτι πώς αισθάνονται αυτή τη στιγμή που λείπουν για πάντα από το σπίτι».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος σπάει τη σιωπή του για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εσείς γιατί δεν μιλάτε;» - Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Λαμπερή πρεμιέρα για την εκπομπή "Πρωίαν σε είδον" - Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά