Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να καθυστέρησε λίγο, αλλά έγινε η πρεμιέρα (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών), και πλέον απολαμβάνουμε καθημερινά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, μέσα από το Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν.

Κατά τη διάρκεια ωστόσο της σημερινής εκπομπής, την Τρίτη 11/10 η Τζένη Μελιτά με αφορμή την συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού αναφέρθηκε στις «πιέσεις» που δέχεται συχνά προκειμένου να απαντήσει για την προσωπική της ζωή, σχετικά το γεγονός πως δεν έχει παντρευτεί ακόμη.

Όλα όσα ανέφερε η Τζένη Μελιτά

«Με έχει πειράξει πάρα πολλές φορές γιατί κι εγώ το έχω καθυστερήσει να παντρευτώ, δεν με ενδιαφέρει σε σχέση με αυτό που νομίζουν οι άλλοι. Αν με ενδιέφερε, θα το είχα κάνει και σου δημιουργεί μια πίεση ότι πρέπει να γίνει (ο γάμος) τίποτα δεν πρέπει να γίνει, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας και ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει να κάνει.

Δεν αφορά μόνος του δημοσιογράφους και τους καλλιτέχνες, αλλά και ένα Κυριακάτικο τραπέζι, μια θεία και κάτι ατάκες «κάνε ένα παιδί και θα στο μεγαλώσω εγώ». Δεν θέλω να μου μεγαλώσεις εσύ το παιδί, εγώ θέλω να το μεγαλώσω μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά.

Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως οι σχέσεις των άλλοτε καλών φίλων, της Μαρίας Μπακοδήμου και του Φώτη Σεργουλόπουλου, δεν είναι όπως παλιά, και πιο συγκεκριμένα δεν μιλάνε (δείτε εδώ όσα είχε αναφέρει η παρουσιάστρια για την κατάσταση). Το μεσημέρι της Τρίτης 11/10 ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε την παλιά του φίλη σε έναν διάλογο που είχε με την Τζένη Μελιτά στην εκπομπή τους (δείτε εδώ την τηλεθέαση που σημείωσαν στην πρεμιέρα τους).

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στο εισαγωγικό βίντεο, η Τζένη Μελιτά ρώτησε με πονηρό χαμόγελο: «Εσείς γιατί δεν μιλάτε» αναφερόμενη στην Μαρία Μπακοδήμου, και τότε ο παρουσιαστής κοίταξε όλο νόημα, πήρε το τηλέφωνο στα χέρια και μετά από μερικά δευτερόλεπτα είπε: «Μαρία»;

Η απρόσμενη αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου στην Μαρία Μπακοδήμου

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ας με συγχωρέσει ο Φώτης...» - Η προσωπική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

Το ''Πρωίαν σε είδον'' έρχεται στην ΕΡΤ - Η ανακοίνωση του καναλιού για τη μεγάλη πρεμιέρα