Από Πέννυ Μαστοράκου

Η κίνηση του Γιώργου Λιάγκα πριν λίγες μέρες στο Πρωινό, σχετικά με την υπόθεση βιασμού του Κολωνού (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη με τον παρουσιαστή) έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από πολλούς παρουσιαστές, μεταξύ άλλων και του Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο γνωστός παρουσιαστής το πρωί της Παρασκευής 21/10 μέσα από την εκπομπή του Πρωίαν σε είδον, έκανε ένα σκετσάκι, από αυτά που συνηθίζουν, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν γροθιά στο στομάχι και με σαφές υπονοούμενο για αυτή την κατάσταση.

Το σαφές μήνυμα του Φώτη Σεργουλόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα

Αυτός ήταν ο διάλογος του Φώτη Σεργουλόπουλου με την Τζένη Μελιτά!

Φ.Σ. Σκέφτηκα να κάνω ταχυδακτυλουργικά τώρα που έχει πολλά παιδικά πάρτι. Έχω αυτό το κουτί που έχει αυτόν τον πάτο κι έχει κι ένα δεύτερο πάτο. Οπότε στα πάρτι θα διασκεδάζω μικρούς και μεγάλους βγάζοντας από αυτό το κουτί ό,τι θέλω. Θα τους παρουσιάζω ό,τι θέλω, αποκαλύψεις, σκάνδαλα, βίντεο, πολλά…

Τ.Μ. Δικογραφίες;

Φ.Σ. Κυρίως δικογραφίες. Να τους τραβήξω, να τους μαγέψω και να τους πω: Εδώ είμαι εγώ αυτός που θα σας δείξει τα καλύτερα.

Τ.Μ. Όχι. Όχι. Εγώ θα το κλείσω αυτό το κουτί.

Φ.Σ. Γιατί;

Τ.Μ. Γιατί αφορά στα παιδιά.

Φ.Σ. Καλά. Πέταξέ το τότε. Στα σκουπίδια. Και τον πάτο μαζί. Έχω πολύ καλύτερα να δείξω.

Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης μετά το συμβάν με τον Λιάγκα

Την Τετάρτη (19/10), στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι έλαβε στο κινητό του φωτογραφίες από τη 12χρονη και τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης του Κολωνού που προφυλακίστηκε (δείτε εδώ ποιοι είναι οι άλλοι δύο που οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ).

«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Η φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του 53χρονου βασικού κατηγορούμενου. Φαίνεται και κάμερα, και φαίνεται και όλη η σεξουαλική πράξη, ο βιασμός με το ανήλικο το 11χρονο.

Δεν ξέρω ειλικρινά –ζούμε σε μία ευνομούμενη πολιτεία- αν δικαστής, αν άνθρωπος, αν Θεός μπορεί να ακούσει την οποιαδήποτε δικαιολογία ή άλλοθι που μπορεί να πει αυτός ο άνθρωπος. Βλέπω αυτές τις εικόνες με πρωταγωνιστή, δεν μπορώ να βρω λόγια…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα.

Όπως αποκαλύφθηκε, μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime, ο προϊστάμενος της Εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκων και παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν τα παραπάνω αδικήματα έχουν τελεστεί με τη διακίνηση της ανήλικης ή άλλου οπτικού υλικού, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, Πρωινό.

Λιάγκας Πρωινό

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δε θα μπω στη διαδικασία...» - Σε αμηχανία η Φαίη Σκορδά με την ερώτηση για τον Γιώργο Λιάγκα

«Τι ξεφτίλα είναι αυτή; Σε ποια χώρα γίνονται αυτά τα πράγματα;» - Πυρ και μανία ο Αντώνης Κανάκης