Από Στέλλα Μούτσιου

Όπως ανέφερε και η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, η εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, Πρωίαν σε είδον, έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι της Δευτέρας 10/10, στις 13:00 ακριβώς. Οι δυο παρουσιαστές βγήκαν στον "αέρα" και καλωσόρισαν το κοινό τους με χαμόγελο.

Μάλιστα, ο πρώτος θέλησε να πει δυο λόγια για το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο πλάι της παλιάς του συνεργάτιδας, εκφράζοντας πόσο μεγάλο ενθουσιασμό αισθάνεται για αυτή τη συνεργασία και τονίζοντας παράλληλα πως το προαίσθημά του είναι πολύ καλό για το μέλλον τους.

Τα πρώτα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου στην πρεμιέρα της εκπομπής "Πρωίαν σε είδον"

«Είχα πάρα πολύ μεγάλη ανυπομονησία. Ήθελα να ξεκινήσει γιατί όλο αυτό το ταξίδι αυτής της εκπομπής έχει ξεκινήσει μερικούς μήνες τώρα. Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ διότι με αυτή την εκπομπή συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση έχουν μετρήσει πολύ όμορφα πάνω μου όλα αυτά τα χρόνια.

Με το που έκανα ένα κάλεσμα στους συνεργάτες, δεν υπήρχε ούτε ένα “δεν μπορώ”. Υπήρχαν όλοι εδώ αμέσως με το κέφι τους που ήξερα. Είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί και μερικούς που ήθελα να συνεργαστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που δουλεύετε εδώ. Είναι μεγάλη μου χαρά και θα πάμε ωραία νομίζω», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Και η συνεργάτιδά του, επισήμανε: «Ξέρεις πόσο άγχος είχα τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ξύπνησα με ένα μεγάλο χαμόγελο. Σήμερα, με αυτό το χαμόγελο είπα “ώπα! εδώ είμαστε”. Είναι μεγάλη μου χαρά, γιατί ξέρεις ότι σε θαυμάζω πολύ κυρίως γι’ αυτό που είσαι και δευτερευόντως για αυτά που έχεις κάνει στην τηλεόραση».

Όλη αλήθεια για τη φιλία του παρουσιαστή με τη Μπακοδήμου

Ο Στέλιος Παρλιάρος παραχώρησε συνέντευξη την Τρίτη 13/9 στο Super Κατερίνα και μεταξύ των όσων δήλωσε ο pasrty chef για την καριέρα του, μίλησε και για το πρόσωπο του πολύ καλού του φίλου, Φώτη Σεργουλόπουλου.

Ο τελευταίος επέστρεψε στην τηλεόραση με νέα εκπομπή, χωρίς βέβαια να έχει το νέο αυτό ξεκίνημα καμία σχέση με τη Μαρία Μπακοδήμου, με την οποία ήταν για χρόνια τηλεοπτικό ζευγάρι. Ο κοινός τους φίλος, επιβεβαίωσε πως δεν έχουν πλέον επαφές με τον ίδιο να στεναχωριέται, χωρίς ωστόσο να ξέρει το λόγο.

«Το πιο αστείο που έχουν γράψει είναι το παιδί με τον Φώτη. Δηλαδή έλεος! Προχτές είχε τα γενέθλιά του, κάνουμε πάρα πολύ παρέα με τον Φώτη και ήταν και το παιδί του εκεί και του λέει “έλα, πήγαινε στον μπαμπά” και γελάγαμε.

Στεναχωριέμαι που δεν μιλάει ο Φώτης στη Μαρία. Δεν λέει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τι έχει συμβεί. Εγώ τους αγαπάω και ξεχωριστά και τους δύο μαζί».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ας με συγχωρέσει ο Φώτης...» - Η προσωπική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον Σεργουλόπουλο

«Κάποια βίντεο και το κλαρίνο ήταν...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Μπακοδήμου για την πρεμιέρα της στο ΣΚΑΪ