Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε στην οποία σχολίασε τη δήλωση περί τηλεθέασης της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι έγραψε), ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να κάνει το εν λόγω σχόλιο.

Το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη Φαίη Σκορδά

«Η φετινή χρονιά νομίζω ότι έδειξε περίτρανα ότι κανένας παρουσιαστής, αν δεν πάρει όλη την ομάδα του σε μία μεταγραφή – μετακόμιση και πάρει δύο άτομα και τη δική του φιγούρα, δεν φέρνει το κοινό. Το κοινό ακολουθεί το περιεχόμενο κι αν έχεις περιεχόμενο θα σε δει, αρκεί να έχεις ένα μη κακό παρουσιαστή.

Δηλαδή όταν εγώ είδα την Φαίη Σκορδά να κάνει τη δήλωση ότι φεύγω γιατί θέλω να κάνω μια εκπομπή χαρούμενη κι είδαμε μετά στην εκπομπή της να αγγίζει τα θέματα της επικαιρότητας, εκεί λίγο σου κλωτσάει. Λες έχω πει άλλα στο κοινό» δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Τι είπε η Φαίη Σκορδά

«Κάθε χρονιά είναι δύσκολη. Έχει αλλάξει λίγο το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω ένα γνώμονα όμως ότι τους άλλους δεν τους αλλάζουμε αλλά τον εαυτό μας. Προσπαθώ να γίνω καλύτερη. Κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις να δεις τα αποτελέσματα… Δεν τέθηκε ποτέ θέμα για αλλαγή ώρας της εκπομπής.

Η δυσκολία ήταν ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ αργά. Όταν φτάνεις 20 και Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, δύο εβδομάδες του Δεκαπενταύγουστου εκτός, είναι πολύ λίγες οι μέρες για να ετοιμάσεις μια εκπομπή. ίσως να φταίω εγώ ότι καθυστέρησα, αλλά μου αρέσει να είμαι σωστή. Περίμενα να κλείσει ένας κύκλος, δεν το είδα εγωιστικά αν δεν μπορέσω να βρω, να ψάξω, να δημιουργήσω. Ήθελα να κλείσει σωστά ο κύκλος, να είμαι σίγουρη για αυτό και μετά έψαξα να βρω μια άλλη λύση. Θα μπορούσα από Γενάρη να είχα κλείσει κάτι άλλο» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Έβγαλα τις βλεφαρίδες και τις τρέσες» - Η διαφορετική είσοδος της Φαίης Σκορδά στο ''Καλό μεσημεράκι''

«Μία εξοικείωση με το διάολο, με το τέρας!» - Οι αφοπλιστικές δηλώσεις της Φαίης Σκορδά στον αέρα του Πρωινό μας