Από Πέννυ Μαστοράκου

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ ακριβώς τι ανέφερε η παρουσιάστρια και για τον Γιώργο Λιάγκα), η Φαίη Σκορδά το πρωί της Παρασκευής 21/10, ξέκλεψε λίγο χρόνο από το Πρωινό μας, και θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα ανέφερε, μιλώντας για το πώς θέλει να προβάλλονται τα θέματα επικαιρότητας.

Η αναφορά της Φαίης Σκορδά σχετικά με τις δηλώσεις της

«Ένα κομμάτι που θίχτηκε με τους δημοσιογράφους είναι αυτό της επικαιρότητας. Είπα κάτι που πραγματικά με προβληματίζει σαν μαμά και σαν γυναίκα. Ότι όλο αυτό, από το πρωί ως το βράδυ, μας δημιουργεί μία «εξοικείωση» με το κακό, μία «εξοικείωση» με το διάολο, με το τέρας.

Αν δεις κάτι πολύ άσχημο δίπλα σου, θα σοκαριστείς και δεν θα μπορείς να το διαχειριστείς. Αν όμως το βλέπεις κάθε μέρα, είναι σαν να μας λένε ότι «ξέρετε αυτό, υπάρχει». Όχι δεν υπάρχει. Θέλω να είναι μία φορά, που θα το καυτηριάσω και δεν θα το ξαναδώ μπροστά μου. Δεν θέλω να το βλέπω συνέχεια, ως τηλεθεάτρια μιλάω.

Δεν θέλω να εθελοτυφλώ και να στρουθοκαμηλίζω σε καμία περίπτωση. Θέλω όταν βρίσκεται, να καυτηριάζεται και να λύνεται εκείνη τη στιγμή. Προχωράμε!» είπε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα η παρουσιάστρια.

Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για τα νούμερα τηλεθέασης της Σκορδά

Η ίδια η παρουσιάστρια είχε τοποθετηθεί με χιούμορ λίγες μέρες πριν για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ το επικό σχόλιό της για την κατάσταση) και με αυτή την ευκαιρία, οι τηλεοπτικές κάμερες που πέτυχαν την Ζήνα Κουτσελίνη, την ρώτησαν για την Φαίη Σκορδά και τις επιδώσεις του Πρωινό μας.

«Η Φαίη κάνει αυτό που αγαπά πάρα πολύ και ξέρει να το κάνει πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς για να δώσουμε ή το παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές.

Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Ζητώ συγγνώμη...» - Έφυγε από το πλατό του «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά

Πρωινό μας: «Δεν θέλω να βγαίνει αυτό προς τα έξω...» - Η εξήγηση της Φαίης Σκορδά μετά την παρατήρηση του κοινού της