Από Ελένη Μήτση

Μια διαφορετική είσοδο και εμφάνιση είδαμε από τη Φαίη Σκορδά την Τετάρτη 26/10 στο Καλό μεσημεράκι λίγο μετά αφότου τελείωσε την δική της εκπομπή στο Πρωινό μας (δείτε εδώ τον λόγο, που έφυγε έκτακτα από το πλατό της).

Με την εμφάνιση της διαφορετική από εκείνη, που έχει στο πρωινό, την είδαμε να εισβάλει χωρίς τα έξτρα, που φοράει στην εκπομπή της και με πολύ χαλαρή διάθεση να τραγουδάει και να συζητάει με τον Νίκο Μουτσινά.

Η διαφορετική εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στο Καλό μεσημεράκι

Μετακινούν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη;

Καινούργιο βήμα έκανε αυτή τη χρονιά η Φαίη Σκορδά, και μετά από σχεδόν 10 χρόνια στο κανάλι του Αμαρουσίου, ανέλαβε την πρωινή ζώνη, και το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ. Παρότι λοιπόν οι πρώτες μέρες για την εκπομπή πήγαιναν πολύ καλά και τα νούμερα τηλεθέασης ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για το κανάλι του Φαλήρου, δύο μήνες σχεδόν μετά την πρεμιέρα τα πράγματα κάπως "έκατσαν" (δείτε εδώ την ατάκα της Φαίης για τα νούμερα) γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους υπεύθυνους.

Πράγματι μία καινούργια εκπομπή θέλει τον χρόνο της για να στεριώσει και να βρει τα πατήματά της (όπως σχολίασε και η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν σε δηλώσεις της), ωστόσο εξετάζεται ήδη το σενάριο η εκπομπή εκτός από κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά της, να αλλάξει και ζώνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν της Real, υποχώρηση των ποσοστών τηλεθέασης στην εκπομπή σε σχέση με τη δυναμική της πρεμιέρα, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια νέας αλλαγής, ενώ πυκνώνουν οι φωνές αμφισβήτησης για την ορθότητα της αρχικής απόφασης του σταθμού να παραδοθεί το slot 10.00-12.00 στην ψυχαγωγία.

Έτσι λοιπόν εξετάζεται το σενάριο το Πρωινό μας να πάρει την θέση των Αταίριαστων στις 12.00-14.00, και το δίδυμο της ενημέρωσης να πάει στην θέση της Φαίης. Αν όμως ισχύσει αυτό, ο ΣΚΑΙ φαίνεται ότι ανοίγει έναν ακόμα ασκό του Αιόλου, καθώς για να προχωρήσει το σενάριο της μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 12.00-14.00, θα απαιτηθεί επαναδιαπραγμάτευση του ισχυρού συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

 Μετακινούν την Φαίη Σκορδά από την πρωινή ζώνη

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Εμένα η Δούκισσα...» - Η Φαίη Σκορδά μιλά και αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν ποτέ με την Νομικού

«Εγώ ψάχνω γυναίκα! Γκόμενα να...» - Η ατάκα που άφησε άφωνη την Φαίη Σκορδά