Από Ελένη Μήτση

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Πέμπτη 3/11 και μεταξύ των όσων είπε ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο Maestro, στη συνέχεια αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό, που του έχει συμβεί.

Πιο αναλυτικά, πριν από κάποια χρόνια έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης, το οποίο δε μπόρεσε να το λύσει μόνος του κα κατέληξε να απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αφού το όνομα του μπλέχτηκε μεταξύ ανηλίκων κοριτσιών.

Η αποκάλυψη του Αντίνοου Αλμπάνη για

«Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν «ήρθα». Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media».

Όσα είχε δηλώσει ο ηθοποιός για τη συμμετοχή του στο Maestro

Εκτός από τις αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδιολάτου για την σειρά, και ο Αντίνοος Αλμπάνης συμμετέχων του Maestro , μίλησε το πρωί της Πέμπτης 13/10 στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αποκάλυψε για τον ρόλο του.

«Υπάρχουν πολλά κοινά ανάμεσα σε εμένα και τον Μιχάλη του "Maestro", έχει ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, και οι φωτεινές πλευρές του είναι μόνο όταν συναντιέται με την Σοφία, έναν μεγάλο έρωτα που έχει στο νησί, ένα απωθημένο του...» αποκάλυψε για τον ρόλο του.

«Κάθε φορά που θα πάω για τις αξονικές και τις εξετάσεις μου δεν νιώθω ότι πρόκειται για μία όμορφη και ευχάριστη μέρα, ειδικά μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα. Τώρα που οι εξετάσεις μου είναι ανά εξάμηνο, νιώθω λίγο πιο άνθρωπος» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων για την κατάσταση της υγείας του τώρα.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro εξελίξεις (3/11): Η Χάρις αντιλαμβάνεται τον έρωτα του Ορέστη για την Κλέλια - Δεν αντιστέκονται ο ένας στον άλλον

Maestro: «Κλαίγαμε με λυγμούς, δεν μπορούσαμε...» - Η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Κλέλια Ανδριολάτου