Από Ελένη Μήτση

Μετά τις πολύ καλές εντυπώσεις, που έχει αφήσει σε όλους το Maestro επιστρέφει την Πέμπτη 3/11 με την προβολή του τρίτου επεισοδίου.

Οι εξελίξεις θα είναι απολαυστικές και παράλληλα συνταρακτικές, αφού η κακοποίηση της Μαρίας από τον σύζυγό της και η ανάμειξη του Ορέστη σε αυτή θα δημιουργήσει νέες ιστορίες...(δείτε εδώ ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή, που γυρίστηκε στη σειρά).

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 3/11 στο Maestro

Οι προετοιμασίες για το φεστιβάλ μουσικής προχωρούν. Οι παράνομες δραστηριότητες του Φάνη και του Χαράλαμπου αποκαλύπτονται στα παιδιά τους και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Maestro Mega

Η Χάρις παραλληλίζει τον έρωτα της Κλέλιας και του Ορέστη με τον δικό της χαμένο έρωτα.

Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ο Ορέστης προσπαθεί να αποφύγει την Κλέλια, όμως τα αισθήματά του γι’ αυτή δεν τον αφήνουν.

Maestro
Maestro - Παπακαλιάτης

Η ανακοίνωση της Nielsen για τη σειρά του Mega

Η σειρά «Maestro» ήταν στην πρώτη θέση στο σύστημα μεταχρονολογημένης τηλεθέασης που εφαρμόζει η Nielsen από την 1η Σεπτεμβρίου.

Το «Π» δημοσιεύει για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα στοιχεία τηλεθέασης, που περιλαμβάνουν τα προγράμματα που είδαν οι θεατές μετά την πρώτη τους προβολή. Στο διάστημα 1/9 – 16/10, στις ηλικίες 18 – 54 ετών, την παραγωγή του Mega παρακολούθησαν 658.983 τηλεθεατές, τον «Σασμό» στον Alpha 585.817 τηλεθεατές, το «Μαύρο ρόδο» στο Mega 358.724 τηλεθεατές, τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha 352.876 τηλεθεατές και τη «Γη της Ελιάς» στο Mega 335.886 τηλεθεατές.

Η Nielsen εξηγεί πως ως “Μεταχρονολογημένη Τηλεθέαση” (Time Shifted Viewing, TSV) ορίζεται “η τηλεθέαση περιεχομένου το οποίο έχει μεταδοθεί ζωντανά από την γραμμική τηλεόραση και έχει παρακολουθηθεί αργότερα, δηλαδή είναι η τηλεθέαση η οποία έχει προκύψει από:

  1. Παρακολούθηση σε δεύτερο χρόνο μέσα στην ίδια ημέρα (As Live).
  2. Παρακολούθηση σε διάστημα έως και επτά ημερών (Time Shifted Day 1, Day 2,….Day 7) μετά την live μετάδοση.

Οι συσκευές που συμμετέχουν στην μέτρηση της μεταχρονολογημένης τηλεθέασης είναι οι τηλεοπτικές συσκευές στις οποίες είναι συνδεδεμένος ο μετρητής της Nielsen, όπως συμβαίνει και σήμερα.

Τα μέσα και οι τρόποι μετάδοσης από τα οποία μετριέται η μεταχρονολογημένη τηλεθέαση είναι αδιάφορα για τη μέτρηση, εφόσον το μεταχρονολογημένο περιεχόμενο “καταναλώνεται” στην τηλεοπτική συσκευή, σύμφωνα με τη Nielsen

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Mega: Πολυαγαπημένη σειρά του σταθμού πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

Maestro: «Έκανα ένα δοκιμαστικό για να κάνω...» - Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει για την σειρά

TAGS