Από Έπη Τρίμη

Ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο Mega Καλημέρα για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στη σειρά «Maestro», (ενημερωθείτε για τις εξελίξεις της αγαπημένης σας σειράς εδώ) αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως στην αρχή αποφάσισε για πλάκα να το παίζει δύσκολος. Συγκεκριμένα είπε: «Μετά από 14 χρόνια που ξανασυνεργάζομαι με τον Χριστόφορο, δεν έχει αλλάξει πολύ. Το ίδιο ώριμος και δουλεμένος ήταν, εγώ ήμουν πολύ άγουρος τότε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δίνει στους ηθοποιούς τεράστια ελευθερία και την πολυτέλεια της πρόβας».

«Το «Maestro» δεν είναι μία σειρά που θα σου κουνήσει το δάχτυλο, είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης

«Το θέμα είναι να μην κάνουμε ότι δεν μας αφορά αυτό που γίνεται στο διπλανό σπίτι. Εύχομαι η σειρά να μείνει στην ιστορία ως η δουλειά που μας θύμισε το πως πρέπει να γίνεται η τηλεόραση». Να θυμίσουμε πως σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε πει σχετικά: «Στην αρχή κάνεις λίγο τον διστακτικό στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για να μη φανείς εύκολος, αλλά είναι ψέμα, γιατί αν σε κάποιον έχω εμπιστοσύνη είναι στον Χριστόφορο. Το Maestro είναι μία μεγάλη παράγωγη με υψηλό budget για τα ελληνικά δεδομένα και αυτό σου δίνει την πολυτέλεια να δουλεύεις σαν άνθρωπος», ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο λογαριασμός στα social media και η προσφυγή στη Διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Ο Αντίνοος Αλμπάνης στο πλαίσιο της συνέντευξής του αναφέρθηκε σε μία υπόθεση που αντιμετώπισε στο παρελθόν, όταν κάποιος χρησιμοποίησε τη δημοσιότητα του ηθοποιού και έφτιαξε έναν ψεύτικο λογαριασμό στα social media με τα στοιχεία του κλείνοντας ραντεβού με ανήλικα παιδιά. Ο ηθοποιός είπε σχετικά: «Κάποιος έκανε λογαριασμό στα social εν αγνοία μου κι έκλεινε ραντεβού με κορίτσια 16-17 χρονών. Έρχονταν στο καμαρίνι και μου έλεγαν «ήρθα». Έκλεινε ραντεβού με ανήλικα παιδιά, αυτό με είχε αγριέψει. Πήρα τηλέφωνο στην Δίωξη και ανέλαβαν αυτόν που υποδυόταν εμένα στα social media».

Το αυτόγραφο της Σαμπρίνας

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο αυτόγραφο που πήρε από την Σαμπρίνα, αλλά και μία άβολη στιγμή που αντιμετώπισε στην αμερικανική πρεσβεία λέγοντας σχετικά: «Φυσικά και έχω αυτόγραφο από την Σαμπρίνα και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου. Ήταν σαν να είχα αυτόγραφο από τον David Bowie! Είναι το μονό αυτόγραφο που είχα».

«Όταν πήγα να πάρω visa από την αμερικανική πρεσβεία ο υπάλληλος σηκώθηκε στην καρέκλα και ρωτούσε “ο κύριος εδώ λέει ότι είναι ηθοποιός, τον ξέρει κάποιος;”», εξιστόρησε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Για καλή του τύχη στην πρεσβεία βρισκόταν άτομο που μπόρεσε να το επιβεβαιώσει.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης εκτός από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά του Mega πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Κάποιος να με προσέχει» στο θέατρο Αυλαία. Πρόκειται για μια παράσταση που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία που μιλά για τρεις ομήρους που είναι έγκλειστοι σ’ ένα κελί στο Λίβανο, υπό το άγρυπνο βλέμμα των τρομοκρατών – απαγωγέων τους.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Κλαίγαμε με λυγμούς, δεν μπορούσαμε...» - Η σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Κλέλια Ανδριολάτου

Maestro: «Έκανα ένα δοκιμαστικό για να κάνω...» - Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει για την σειρά