Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τετάρτης 2/11 στο Καλό Μεσημεράκι (δείτε εδώ την μπηχτή του λίγες μέρες πριν για το κανάλι) προχώρησε σε ένα σχόλιο, σχετικά με το θέμα που προκλήθηκε έπειτα από ερώτηση που έγινε στην Κατερίνα Στικούδη περί τύψεων για τον γιο της.

Η ενόχληση του Νίκου Μουτσινά με την ερώτηση στην Στικούδη

«Γιατί να μας τα πει αυτά η κοπέλα; Έχω καταντήσει πια κι εγώ πολύ… ξινομαρία. Λυπάμαι, αλλά είναι η αλήθεια. Τι ηλίθιες ερωτήσεις είναι αυτές; Να νιώθει τύψεις; Μα, δεν ρωτάνε τους άντρες. Πάνε έξω από τράπεζες, από άλλες εταιρίες και να λένε “γεια, καλησπέρα σας, δουλεύετε ταμίας; Έχετε παιδί; Έχετε τύψεις που δουλεύετε;”. Τι βλακείες είναι αυτές;

Παιδιά, ας βοηθήσουν λίγο και οι αρχισυντάκτες. Πιλοτάρετε τους δημοσιογράφους. Τους στέλνετε και λέτε “πήγαινε και κάνε τις ερωτήσεις”. Όχι, άμα δεν έχει να ρωτήσει κάτι, τι βλακείες είναι αυτές; Κάθεται τώρα η κοπέλα από το πουθενά να μας πει αν νιώθει τύψεις;» είχε χαρακτηριστικά.

Ο εκνευρισμός του Νίκου Μουτσινά με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι!

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι

«Είμαστε στις τρεις, θα κάνω άλλη...» - Η εξομολόγηση του Νίκου Μουτσινά για την προσπάθεια να υιοθετήσει παιδί