Από Πέννυ Μαστοράκου

Την σπόντα του στην "καναλάρα" πέταξε το μεσημέρι της Τρίτης 25/10 στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς, καθώς η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με καθυστέρηση, και δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο κάτι τέτοιο!

Ο παρουσιαστής εδώ και λίγο καιρό έχει κάνει γνωστό πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ την ανακοίνωση που είχε κάνει πριν λίγο καιρό) και είναι εξίσου γνωστό πως το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, και καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιδιώξει ανανέωση.

Η επική ατάκα του Νίκου Μουτσινά για την σημερινή 25/10 καθυστέρηση της έναρξης

«Μία ερώτηση έχω. Τι ώρα ξεκινάς ρε φίλε πια; Μας κάνουν τσαχπινιές. Εν πάση περίπτωση…» είπε χαρακτηριστικά.

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Με ξέρεις από την καλή και την ανάποδη!» - Το "απειλητικό" τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι