Από Πέννυ Μαστοράκου

Η Μέγκι Ντρίο το πρωί της Τρίτης 1/11 έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην κριτή της στο GNTM, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (η οποία πρόσφατα έσπασε την σιωπή της για το bullying που δεχόταν τότε), και τοποθετήθηκε σχετικά με την πορεία της μετά το τέλος της συνεργασίας της με το ριάλιτι μοντέλων.

Όλα όσα ανέφερε η Μπέγκι Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Λόγω καλού management που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε προβάδισμα. Σε σχέση με άλλους ανθρώπους, εκείνη κάθε χρονιά είναι κάπου και δεν πετυχαίνει σε αυτό το κάπου» ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Μετά το Love Island - Η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η σεζόν ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μετακόμισε στο ΣΚΑΪ και ανέλαβε την παρουσίαση του Love Island. Όπως έχει γίνει γνωστό ωστόσο, το πρότζεκτ θα έχει πρόωρο τέλος (δείτε εδώ για ποιο λόγο).

Όπως είναι επόμενα, τα φώτα έχουν πέσει για ακόμη μία φορά πάνω στην παρουσιάστρια, καθώς όλοι περιμένουν να δουν ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Love Island

Όπως έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου (15/10), μέσα από την εκπομπή Open Weekend, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου με το κανάλι του Φαλήρου κυρίως για το Love Island και ενδεχομένως για ένα ακόμα πρότζεκτ στο β' μισό της σεζόν.

Το πρότζεκτ αυτό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, θα ήταν το My Style Rocks. Το πλάνο αυτό ωστόσο ναυάγησε όπως αποκάλυψε η εκπομπή του Open, για δύο λόγους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Open Weekend, ο Ατζούν Ιλιτζαλί που έχει την παραγωγή του παιχνιδιού μόδας, δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που έχουν τα κόνσεπτ που αναλαμβάνει η παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη, ο Τούρκος παραγωγός θέλει διακαώς να βάλει παρουσιάστρια στο My Style Rocks, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δυο τους συνεργάζονται εδώ και χρόνια, ενώ η χρονιά που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρισκόταν στο τιμόνι του My Style Rocks ήταν πολύ πετυχημένη. Έτσι, ο Ατζούν είναι διατεθειμένος να την περιμένει να γεννήσει και να μείνει λίγο καιρό σπίτι με το παιδί της, καθυστερώντας τον νέο κύκλο του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Απεργία πείνας κάνει;» - Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter με την εμφάνιση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Love Island

Έκτακτες εξελίξεις με την Παπαγεωργίου και τον ΣΚΑΙ - Βάζουν στον "πάγο" την παρουσίαση του My Style Rocks