Από Πέννυ Μαστοράκου

Μπορεί να έκανε μία σχετικά δυναμική πρεμιέρα στο Love Island (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας) ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το ριάλιτι στην Τενερίφη, ετοιμαζόταν και για μία ακόμη πρεμιέρα την νέα σεζόν, με την παρουσίαση του My Style Rocks (που επιστρέφει και με άντρες και με γυναίκες).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 6/10, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η συμφωνία αυτή με τον ΣΚΑΙ, παρότι είχαν κάνει συζητήσεις και μάλιστα της είχε σταλεί και το συμβόλαιο για να το μελετήσει, πάγωσε! Η παρουσιάστρια, είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία της για το συγκεκριμένο project,και ήταν κάτι που επιθυμούσε να κάνει, ωστόσο για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους μπαίνει στο συρτάρι για αυτή τη στιγμή.

Βάζουν στον "πάγο" την Παπαγεωργίου για την παρουσίαση του My Style Rocks

Έκτακτο ταξίδι από στέλεχος του ΣΚΑΪ στην Τενερίφη

Εδώ και πολύ λίγο καιρό παρακολουθούμε μέσα από τον ΣΚΑΪ το νέο και εντελώς ανατρεπτικό για ελληνικά δεδομένα ριάλιτι αγάπης Love island με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι στο τιμόνι της παρουσίασης του.

Αν και πολύ εκκεντρικό το όλο concept βλέπουμε τα νούμερα τηλεθέασης να μην είναι και τα πιο υψηλά και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, που κυκλοφόρησαν λέγεται πως γίνονται εσωτερικές προσπάθειες να ανεβάσουν το project.

Πιο αναλυτικά, πέταξε για Τενερίφη στέλεχος του καναλιού με σκοπό να δει τι είναι αυτό, που λείπει και να διορθωθεί, μιας και εξαρχής οι προσδοκίες για τo Love island ήταν υψηλές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Love island

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: «Έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη» - Η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού

Love Island trailer (6/10): «Οπλίσατε παρακαλώ!» - Τα κομάντα της Τενερίφης και οι αποψινές δοκιμασίες των παικτών