Από Έφη Εκίζογλου

Μπορεί μέχρι πριν από λίγα λεπτά να γνωρίζαμε όλοι ότι ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να κάνει διορθωτικές κινήσεις όσον αφορά το Love Island μήπως και ανέβουν λίγο τα ποσοστά τηλεθέασης (δείτε εδώ τι σκεφτόντουσαν να κάνουν) αλλά τελικά... όλα πήραν το δρόμο τους και το τέλος του ριάλιτι αγάπης θα γραφτεί πιο σύντομα από ότι περιμέναν όλοι...

Το Love Island κατεβάζει ρολά

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Πέμπτης 13/10 στον αέρα της εκπομπής Happy Day, η παραγωγή του Love Island αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες και το ριάλιτι αγάπης να τελειώσει γύρω στα μέσα Νοεμβρίου. Το κόστος της παραγωγής που ανέρχεται κοντά στα 4.000.000 ευρώ ήταν πολύ υψηλό και... δεν έδινε περιθώρια λάθους.

Ο όρος στο συμβόλαιο της Ηλιάνας δέσμευσε λίγο την παραγωγή, που και από μόνη της δεν ήθελε να το κάνει hardcore όπως είναι στο εξωτερικό και κάπως έτσι το ριάλιτι δεν είχε τόσο πέραση στο τηλεοπτικό κοινό...

Έκτακτες εξελίξεις με την Παπαγεωργίου και τον ΣΚΑΙ - Βάζουν στον "πάγο" την παρουσίαση του My Style Rocks

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το ριάλιτι στην Τενερίφη, ετοιμαζόταν και για μία ακόμη πρεμιέρα την νέα σεζόν, με την παρουσίαση του My Style Rocks (που επιστρέφει και με άντρες και με γυναίκες).

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 6/10, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, η συμφωνία αυτή με τον ΣΚΑΙ, παρότι είχαν κάνει συζητήσεις και μάλιστα της είχε σταλεί και το συμβόλαιο για να το μελετήσει, πάγωσε! Η παρουσιάστρια, είχε εκφράσει την έντονη επιθυμία της για το συγκεκριμένο project,και ήταν κάτι που επιθυμούσε να κάνει, ωστόσο για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους μπαίνει στο συρτάρι για αυτή τη στιγμή.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Love island: Απέρριψε 4 και κατέληξε σε μία - Το κορίτσι που διάλεξε ο Παναγιώτης

Οι άλλοι παίρνουν 2.000 ευρώ τον μήνα ενώ αυτός... - Με πόσα λεφτά αμείβεται ο Αλέξανδρος στο Love Island