Από Ελένη Μήτση

Μια πολύ συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε εκπομπή της Αμερικής, η οποία προβλήθηκε το Σάββατο 22/10 στο Χαμογέλα και πάλι.

Το μοντέλο, που αυτή την περίοδο παρουσιάζει το Love island (δείτε εδώ τι θα συμβεί με το ριάλιτι), μίλησε για τα δύσκολα που έχει περάσει με την υγεία της, καθώς υπήρξε περίοδος, που πιέστηκε ψυχικά πολύ. Μπορεί να μην αναφέρθηκε ονομαστικά, αλλά όλοι κατάλαβαν πως αναφερόταν στο GNTM, αφού αυτή η πρώτη της δουλειά, όταν επέστρεψε από το το εξωτερικό.

Η εξομολόγηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το bullying που πέρασε

«Γύρισα στην Ελλάδα γιατί ήμουν στην Αμερική και ή θα τα κατάφερνα ή όχι στο μόντελινγκ, δεν υπήρχε κάτι ενδιάμεσο. Είχα άγχος γι΄αυτό. Αρρώσταινα περισσότερο, ήταν δύσκολο να καταλάβω τη δουλειά γιατί ήταν η πρώτη φορά που το έκανα και προσπαθούσα να κάνω το καλύτερο. Βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ μετά είχα μία εγχείρηση. Στη δεύτερη σεζόν ήμουν πολύ άσχημα έκανα εγχειρήσεις, έπαιρνα φάρμακα.

Αν με ήξερε κάποιος θα το καταλάβαινε γιατί τη μία έπαιρνα βάρος, την άλλη έχανα. Ήταν εφιάλτης αλλά προσποιούμουν».

Η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε στη θέση τους όσους σχολιάζουν τα κιλά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το βράδυ της Πέμπτης 29/9 το Love island έκανε την πρεμιέρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου και πολύ ανατρεπτικού για τα ελληνικά δεδομένα reality αγάπης και γνωριμιών.

Η παρουσιάστρια άνοιξε το πλάνο με ένα εφαρμοστό, φούξια φόρεμα με σκίσιμο στο πόδι, το όποιο σχολιάστηκε στο twitter συνδυαστικά με το πόσο αδύνατη την έδειχνε. Είναι γεγονός, πως το κορίτσι είναι μοντέλο και τις περισσότερες φορές κινείται σε αυτό βάρος, που τη βλέπουμε και τώρα.

Αφού λοιπόν τα σχόλια στο twitter έπεσαν βροχή, η manager της, Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε επί του θέματος την Παρασκευή 30/9 μέσα από το ''Πρωινό μας''.

«Γράφτηκαν πολλά, περίεργα και δυσνόητα. Το συζήτησα λίγο χθες με την Ηλιάνα, έτρωγε ένα burger εκείνη τη στιγμή και γελούσε. Δεν γελάω εγώ όμως. Αυτό το body shaming που λέμε, ένα κορίτσι που μπορεί να έχει λιγότερα κιλά απ’ όσο έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε δημιούργησε αυτά τα σχόλια.

Μιλάμε για ένα κορίτσι που είναι μοντέλο, ήταν έτσι πάντα. Έτσι ζούσε στην Νέα Υόρκη, έτσι περπατούσε στις πασαρέλες, έτσι ξεκίνησε το GNTM. Μετά πήρε κάποια κιλά για κάποιους δικούς της λόγους. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά. Τότε έλεγαν ότι είναι έγκυος.

Είναι ωραίο να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη και να πούμε εγώ ποιος είμαι που κρίνω την εμφάνιση και τα κιλά ενός ανθρώπου; Αρνούμαι την κακή συμπεριφορά και το body shaming/bullying στον κόσμο, όποιος είναι και αυτός. Τώρα είναι υγιέστατη, είναι στα κιλά της και είναι μια χαρά».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έκτακτες εξελίξεις με την Παπαγεωργίου και τον ΣΚΑΙ - Βάζουν στον "πάγο" την παρουσίαση του My Style Rocks

GNTM: Η απάντηση της Βίκυ Καγιά στα αρνητικά σχόλια πρώην παικτριών του ριάλιτι μόδας