Από Ελένη Μήτση

Μια πρωτοφανή ένταση είδαμε την Τρίτη 1/11 ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Άρια Καλύβα στο Πρωινό με τους δύο δημοσιογράφους να ανταλλάσσουν ισχυρές δηλώσεις με αφορμή ένα πολύ σημαντικό θέμα επικαιρότητας, που σχολίαζαν.

Από τη μία ο παρουσιαστής θέλησε να ακουστεί περισσότερο η γνώμη του, με τη δημοσιογράφο να μην σταματάει θέλοντας και εκείνη να κάνει τη δουλειά της. Να τονίσουμε εδώ, πως οι σχέσεις τους να είναι πολύ καλές, όχι όμως περισσότερο από την αδυναμία του Λιάγκα.

Η ένταση του Γιώργου Λιάγκα με την Άρια Καλύβα

«Δεν ασχολούμαστε με αυτά, ασχολούμαστε με ότι γράφεται στο Twitter, γιατί φοβόμαστε μήπως δεν πάρουμε ψήφους στις εκλογές. Γιατί δεν λέμε την αλήθεια στον κόσμο; Ή πρέπει να παίξουμε πάλι lifestyle;», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. «Κάτσε ρε Άρια», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μα σε παρακαλώ τώρα, 2 λεπτά να πω κι εγώ την άποψή μου. Πάω να πω κάτι και δεν με αφήνεις», είπε η Άρια Καλύβα.

«Μα τι σε παρακαλώ; Πάω να πω κι εγώ κάτι. Κόψτε με! Ωραία! Βάλτε να βλέπουμε Survivor! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Σε αυτή τη χώρα! Να τα καλύπτουμε όλα!», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει την άποψή του για πρώην παρουσιάστρια

Ο Γιώργος Λιάγκας, την προηγούμενη σεζόν είχε αναφερθεί πολλές φορές, και δεν ήταν ο μόνος παρουσιαστής που είχε ασκήσει κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αυτή τη σεζόν απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για την αποχή της πρόσφατα).

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μέσα από το Πρωινό, με αφορμή μία συνέντευξη, θέλησε να τοποθετηθεί το πρωί της Παρασκευής 28/10 και να αναφέρει πως παρά την κριτική που της έχει ασκήσει, θεωρεί λάθος που αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

«Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που έκαναν κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου και συμφωνώ με τον Αρβανίτη που λέει ότι μπήκε σε ένα κοστούμι καθωσπρεπισμού που την ευνούχισε τηλεοπτικά και δεν έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν. Επειδή όμως έχω και 30 χρόνια στο κουρμπέτι και πραγματικά βλέπω ότι δεν βγαίνουν νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες στη ψυχαγωγία, θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις ωραίες γυναίκες που έχει τσαχπινιά, χορεύει, κουνιέται, έχει μπρίο, μιλάει καλά ελληνικά. Το παραχρησιμοποιεί βέβαια πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να το δείχνει και τόσο πολύ.

Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με στελέχη που έψαχναν πρόσωπα και τους έχω προτείνει την Μαλέσκου, για καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σαν κανάλι εγώ θα την έπαιρνα την Ιωάννα, θα την αξιοποιούσα. Δεν την πετάς την Μαλέσκου, είναι λάθος που είναι εκτός. Το λέω εγώ που της έχω κάνει και κριτική» είπε χαρακτηριστικά και χωρίς περιστροφές ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Το ανακοίνωσε επίσημα: Αποχώρησε από το Πρωινό του Λιάγκα και πάει ΣΚΑΙ

Κολωνός: Εισαγγελική παρέμβαση για τις φωτογραφίες βιασμού της 12χρονης μετά το συμβάν με τον Λιάγκα