Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάνει κάποιες αιχμηρές δηλώσεις στην εκπομπή του, σχετικά με όσους σχολιάζουν την σχέση του με την Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ τα όσα είχε σχολιάσει), αλλά και την παραμονή της στην εκπομπή. Έτσι λοιπόν και το πρωί της Πέμπτης 27/10 κάνοντας πάντα χιούμορ πέταξε την ατάκα του ξανά στο Πρωινό.

Η ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για τα όσα ακούγονται

«Ε, πόσο θα κάτσει ακόμα και η Κορινθίου; Καμιά βδομάδα ακόμα. Να σκάσουν οι οχτροί μας. Δεν μπορείς να φανταστείς με πόσο καλά λόγια μου μιλάει ο κόσμος για σένα. Πόσο καλό παιδί, πόσο σε αγαπάνε και μου λένε ότι είσαι ένας χαμογελαστός άνθρωπος με καλή καρδιά που φαίνεται στην τηλεόραση. Αυτό μου λένε, είναι αλήθεια. Και όχι ψυχρός και άνθρωπος απόμακρος» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η όλο νόημα ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή

Η Μαρία Κορινθίου ξεκαθαρίζει για τους "εχθρούς" του Πρωινού

Η Μαρία Κορινθίου, η οποία το πρωί της Κυριακής 23/10 έκανε δηλώσεις στο Open Weekend, αναφέρθηκε και σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες μέρες στον αέρα της εκπομπής σχετικά με το πόσο καιρό θα μείνει στο Πρωινό αλλά και για τους “εχθρούς τους”.

«Είμαι μια χαρά στο Πρωινό. Δε βλέπω τον ανταγωνισμό, ούτε τα νούμερα. Είναι ό,τι βλέπω από εσάς και ό,τι πιάνει το ραντάρ μου. Δε με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης. Εμένα με νοιάζει ο κόσμος. Δε μπαίνω καν στη διαδικασία να δω τα νούμερα. Ούτε καν. Δε θέλω να μπω στο πρώτο κομμάτι της εκπομπής με την επικαιρότητα. Ενημερώνομαι, ξέρω ακριβώς τις ειδήσεις και την επικαιρότητα αλλά δεν...Δεν μπορώ… Αυτό το πράγμα…Πραγματικά δε ξέρω πως αντέχουν να έχουν καθημερινά τόσο άμεση επαφή με την επικαιρότητα. Είναι ψυχοφθόρο… Δε θέλω, μια χαρά είμαι.

Αυτό που είπε ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν μπηχτή, ήταν νάζι. Δε ξέρω ποιοι είναι οι εχθροί που είπε. Ούτε σε αυτά δίνω σημασία εγώ» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Η δική μου προτεραιότητα...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για την επικοινωνία της με την Δούκισσα Νομικού

«Με το αγόρι μου...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό