Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη χρονιά δεν την βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, και η αλήθεια είναι πως με κάποια άτομα που κάποτε μιλούσαν, πια δεν επικοινωνεί (δείτε εδώ όσα δήλωσε για εκείνη ο Νίκος Μουτσινάς). Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία το πρωί της Τετάρτης 12/10 έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα, και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην περίοδο που βιώνει εκτός τηλεόρασης, αλλά και για το ψευδές δημοσίευμα με σκευάσματα αδυνατίσματος, το οποίο προκάλεσε την έκρηξη της, λίγες μέρες πριν.

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά, αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση, οπότε παρότι συνειδητοποιημένα για ένα διάστημα θα είμαι εκτός, μου λείπει, δεν θα σου πω ψέματα. Αυτή την περίοδο την παρακολουθώ με μια ηρεμία και από μια απόσταση ασφαλείας. Όταν για ένα διάστημα κάνεις κάποια βήματα πίσω και βλέπεις πιο καθαρά, αντιλαμβάνεσαι και εσύ τα λάθη σου, τις αστοχίες σου, αλλά στο τέλος μετράει αυτό που θες πραγματικά. Έχω μάθει όμως, να μιλάω όταν κάτι είναι ολοκληρωμένο.

Ήταν φοβερό το περιστατικό με το ψευδές δημοσίευμα με τα σκευάσματα αδυνατίσματος. Το σκέφτεσαι και λες είναι για γέλια αλλά μετά λες είναι και για κλάματα, αν σκεφτεί τη σοβαρότητα και την προέκταση που μπορεί να πάρει μια τέτοια κατάσταση, αγχώνεσαι. Το να χρησιμοποιούν το όνομά σου για ένα προϊόν το οποίο δεν εγκρίνεις και είναι άκρως επικίνδυνο.

Με παρουσιάζει σαν ένα πρόσωπο, δημόσιο, το οποίο βρήκε τον μπελά του και απειλούμε με μηνύσεις, επειδή τόλμησα να βγω και να πω, πως χρησιμοποίησα ένα τέτοιο σκευάσματα και έχασα τα κιλά. Άνθρωποι έχουν πεθάνει από σκευάσματα αδυνατίσματος και πλέον έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο.

Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια. Είναι σοβαρό γιατί όταν μιλάμε για παραβίαση μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι επέλεξαν να χακάρουν τον λογαριασμό και για κάποιες μέρες να κινούνται σαν να είσαι εσύ. Σκέψου πόσα πράγματα θα μπορούσαν να συμβούν πέρα από αυτά» είπε η παρουσιάστρια.

Το ξέσπασμα της για ψευδή δημοσιεύματα λίγες μέρες πριν

Το πρωί της Κυριακής 9/10, έγινε έξαλλη και ο λόγος ήταν πολύ σοβαρός, καθώς αντίκρισε ψευδές δημοσίευμα που χρησιμοποιεί το όνομά της για την προώθηση σκευασμάτων που υπόσχονται γρήγορη απώλεια κιλών.

Έτσι θέλοντας να προστατεύσει τους ανθρώπους που θα δουν όλα αυτά και μπορεί να πιστέψουν πως τα προωθεί, ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και τόνισε όλους να δείχνουν τεράστια προσοχή!

«Γειά σας. Πως μπορεί να σου χαλάσει η Κυριακή και όχι μόνο η Κυριακή αλλά η κάθε μέρα. Το βίντεο αυτό είναι η συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης που έκανα εδώ στο Instagram με αφορμή το δημοσίευμα το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου και χρησιμοποιεί το όνομά μου αναφερόμενο σε μια υποθετική συνέντευξη που ουδέποτε έδωσα με ένα περιεχόμενο άκρως αναληθές, ψευδές, σοβαρό και επικίνδυνο για την απώλεια κιλών και τον τρόπο με τον οποίο εγώ έχασα κιλά και συμβουλεύω τον πολύ κόσμο να ακολουθήσει τα βήματά μου.

Σε καμία περίπτωση. Κάποιος ο οποίος με γνωρίζει θα καταλάβει από τα πρώτα κιόλας δήθεν λόγια μου ότι δεν είμαι εγώ. Δε με χαρακτηρίζει σε καμία περίπτωση η λογική και η εφαρμογή της απώλειας κιλών με τη χρήση σκευασμάτων. Γρήγορα, εύκολα, αποτελεσματικά… Αυτά δεν είναι πράγματα στα οποία πιστεύω.

Μιλάμε για ένα δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει ψέματα, χρησιμοποιεί το όνομά μου και μιλάει για ένα θέμα υγείας και πιθανώς να επηρεάσει ή να έχει επηρεάσει ανθρώπους που κάνουν μια σοβαρή προσπάθεια και θέλουν να χάσουν κιλά και ίσως μια απέλπιδα προσπάθεια. Ίσως να έχουν δοκιμάσει πολλά πράγματα και οι άνθρωποι αυτοί να πιστέψουν ότι εγώ αποτελώ παράδειγμα.

Όχι. Αυτό είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγή τέτοιων νοοτροπιών, θεωριών, πράξεων και τέτοιων ανθρώπων που με δόλο και επικίνδυνα χρησιμοποιούν το όνομα, όχι μόνο το δικό μου αλλά και πολλών άλλων… Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και θέλει πάρα πολλή προσοχή» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα φτύσουν...» - "Καταπέλτης" ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος

Έχασε κιλά και γυμνάστηκε ακόμα περισσότερο: Που είναι και τι κάνει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου