Από Πέννυ Μαστοράκου

Ο Γιώργος Λιάγκας, την προηγούμενη σεζόν είχε αναφερθεί πολλές φορές, και δεν ήταν ο μόνος παρουσιαστής που είχε ασκήσει κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αυτή τη σεζόν απουσιάζει από τα τηλεοπτικά δρώμενα (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για την αποχή της πρόσφατα).

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μέσα από το Πρωινό, με αφορμή μία συνέντευξη, θέλησε να τοποθετηθεί το πρωί της Παρασκευής 28/10 και να αναφέρει πως παρά την κριτική που της έχει ασκήσει, θεωρεί λάθος που αυτή τη σεζόν βρίσκεται εκτός τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις όλο νόημα του Λιάγκα για την Μαλέσκου

«Εγώ ήμουν από τους ανθρώπους που έκαναν κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου και συμφωνώ με τον Αρβανίτη που λέει ότι μπήκε σε ένα κοστούμι καθωσπρεπισμού που την ευνούχισε τηλεοπτικά και δεν έβγαλε αυτό που πραγματικά ήταν. Επειδή όμως έχω και 30 χρόνια στο κουρμπέτι και πραγματικά βλέπω ότι δεν βγαίνουν νέοι και ταλαντούχοι άνθρωποι είτε άντρες είτε γυναίκες στη ψυχαγωγία, θεωρώ ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι από τις ωραίες γυναίκες που έχει τσαχπινιά, χορεύει, κουνιέται, έχει μπρίο, μιλάει καλά ελληνικά. Το παραχρησιμοποιεί βέβαια πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να το δείχνει και τόσο πολύ.

Έχω βρεθεί σε συζητήσεις με στελέχη που έψαχναν πρόσωπα και τους έχω προτείνει την Μαλέσκου, για καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Σαν κανάλι εγώ θα την έπαιρνα την Ιωάννα, θα την αξιοποιούσα. Δεν την πετάς την Μαλέσκου, είναι λάθος που είναι εκτός. Το λέω εγώ που της έχω κάνει και κριτική» είπε χαρακτηριστικά και χωρίς περιστροφές ο παρουσιαστής.

Που είναι και τι κάνει σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου

Το καλοκαίρι έχει τελειώσει ημερολογιακά αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου συμφωνεί μ' εκείνους που συνεχίζουν να μετρούν επιπλέον... ημέρες του Αυγούστου μέσα στον Σεπτέμβριο. Παρότι η νέα σεζόν την βρίσκει μακριά από την τηλεόραση (προς το παρόν), εκείνη δεν χάνει το χαρακτηριστικό πλατύ χαμόγελό της και πάνω στη σανίδα της ξεχνά άγχη και σκοτούρες.

Το περιοδικό YOU συνάντησε την παρουσιάστρια στην αγαπημένη της παραλία στην ανατολική Αττική, να κάνει SUP και windsurf και να μαγεύει με τις φιγούρες αλλά και τις αναλογίες της. Η εμπειρία δεν κρύβεται, με τη γοητευτική Ιωάννα να δηλώνει χρόνια λάτρις των καλοκαιρινών δραστηριοτήτων, κάτι που ήρθε κι έδεσε με το γεγονός πως και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Δανιάς (δείτε φωτογραφίες του εδώ) είναι φανατικός των θαλάσσιων σπορ, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε στιγμές χαλάρωσης.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Και ακόμα περισσότερες είναι εκείνες μακριά από τα φλας, μαζί με τα αγαπημένα τους τετράποδα -εξαιρετικά φιλόζωοι και οι δύο, με τον Κωνσταντίνο να είναι παράλληλα εκπαιδευτής σκύλων- αφού στον έναν χρόνο κοινής πορείας αποφεύγουν σταθερά τις κοινές εμφανίσεις στον φακό.

Ιωάννα Μαλέσκου

Πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν το καλοκαίρι για το τηλεοπτικό της μέλλον. Αν και δεν υπέγραψε σε κάποιο κανάλι, το όνομά της «έπαιξε» δυνατά ανάμεσα στις υποψήφιες για την αντικατάσταση της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό». Μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, φαίνεται να ανοίγει ξανά ένα «παραθυράκι» για την τηλεοπτική της επιστροφή, αν το κανάλι επιλέξει να προχωρήσει ξανά με γυναίκα παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μετά από καιρό «σπάει» τη σιωπή της η Ιωάννα Μαλέσκου - «Ο μήνας ξεκινά...»

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα