Από Πέννυ Μαστοράκου

Κάποτε οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, καθώς εκείνος ήταν που την είχε "ανακαλύψει" και έτσι της άνοιξαν οι πόρτες για να έρθει στην Αθήνα να συνεχίσει την καριέρα της, ωστόσο πλέον δεν μιλάνε. Ο λόγος για την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Νίκο Μουτσινά, των οποίων οι σχέσεις μετά το τέλος της εκπομπής της και της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ, είναι...ανύπαρκτες.

Ο παρουσιαστής, μετά την πρεμιέρα του στο Καλό Μεσημεράκι (στην οποία έκανε εισβολή η Φαίη Σκορδά και ξετρελάθηκε), μίλησε στο Happy Day για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, για τον ανταγωνισμό αλλά και για την σχέση του με την παρουσιάστρια.

Η αποκάλυψη του Μουτσινά για την σχέση του με την Μαλέσκου

«Πρέπει να ψαχτείς με κάποιον τρόπο. Το κορίτσι είναι φίλη μου, είναι πετυχημένο και προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε. Ξεκινάμε την εκπομπή 10 λεπτά νωρίτερα για να προλάβουμε τη φίλη μου Ζέτα Μακρυπούλια που κάνει επιτυχία», είπε αρχικά και συνέχισε

«Δεν έχω μιλήσει με την Ιωάννα Μαλέσκου. Κάνει την ζωή της, είναι χαρούμενη, ζηλεύω, βλέπω φωτογραφίες, θα την πάρω να την βρίσω».

Τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή στην πρεμιέρα του

Με τον ίδιο επικό τρόπο που εμφανίστηκε στο trailer της εκπομπής του, έτσι εμφανίστηκε στο πλατό ακριβώς, το μεσημέρι της Τρίτης 20/9 στην μεγάλη πρεμιέρα του «Καλό Μεσημεράκι» στον ΣΚΑΪ! Με νέα λοιπόν ώρα και εμφανώς ανανεωμένος, επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, και με πολύ χορό υποδέχτηκε και φέτος το τηλεοπτικό κοινό του!

«Γεια σας παιδιά, καλό μεσημεράκι! Κορίτσια μου λείψατε! Παιδιά πως είστε; Εγώ είμαι πολύ καλά, υπάρχει πολύ κέφι, πολλή διάθεση. Ο Σεπτέμβρης είναι φρικτός για κάποιον λόγο, ήταν τα γενέθλιά μου, δεν έχει μείνει ψυχή να μας δει. Εν πάση περίπτωση ας πάνε καλά όσοι φύγαν, όσοι μείναμε τώρα θα δούμε…» είπε στην έναρξη της με τον πάντα απολαυστικό του τρόπο!

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Έρχεται μία μεγάλη αλλαγή - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Δεν "τα έβαψε και μαύρα" - Η αντίδραση του Νίκου Μουτσινά μετά την αναβολή της πρεμιέρας του