Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μετά από πολλές φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον και μετά από την εξαφάνισή της από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της και να μιλήσει στις κάμερες.

Η παρουσιάστρια συμμετείχε σε μία σημαντική πρωτοβουλία για δεντροφύτευση στον Υμηττό και τα τηλεοπτικά συνεργεία βρέθηκαν εκεί προκειμένου να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της.

Η ίδια τον τελευταίο καιρό είχε αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς περνούσε χρόνο μαζί με τους δικούς της ανθρώπους (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) και όπως έδειξε, δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη να μιλήσει για τα επαγγελματικά της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για το μέλλον της

«Καλό μήνα κι εμένα μου λείψατε είναι η αλήθεια. Συναντιόμαστε όμως με έναν πολύ ωραίο σκοπό. Ο μήνας ξεκινά πολύ δημιουργικά και με πολλές πράσινες δράσεις. Να είστε καλά», είπε, ενώ απέφυγε αριστοτεχνικά να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Θέλω να αποκαλύψω κάτι. Εγώ μίλησα με την Ιωάννα με μηνύματα. Της απηύθυνα πρόσκληση να έρθει στην εκπομπή και μου ευχήθηκε για τη χρονιά με πολύ εγκάρδιο τρόπο. Και μου είπε ότι έχει αποφασίσει να μη βγει πουθενά και ότι θέλει λίγο να αποτραβηχτεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

«Καλό ταξίδι...» - Θρήνος για την Ιωάννα Μαλέσκου

«Κάνει τη ζωή της, δεν έχω...» - Η αποκάλυψη του Νίκου Μουτσινά για τις σχέσεις του με την Μαλέσκου σήμερα