Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ τις πρώτες τους κοινές φωτογραφίες).

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έτσι αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον ελεύθερο χρόνο που είχαν μέσα στο Σαββατοκύριακο προκειμένου να πραγματοποιήσουν μία εξόρμηση στα Μετέωρα.

Τόσο η Ιωάννα Μαλέσκου όσο και ο αγαπημένος της, μοιράστηκαν ορισμένα στιγμιότυπα στo Instagram με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Οι αναρτήσεις της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά

Μαλέσκου σύντροφος

«Μετέωρα. Μια εκδρομή που καιρό τώρα ήθελα να κάνω. Αυτό το ΣΚ είχε διαδρομές σε άσφαλτο, χώμα, πέτρες,με ήλιο, με βροχή. Τα είχε όλα. Κι εγώ τα είχα όλα. Με το ηλεκτρικό μου ποδήλατο, καλή παρέα και αστείρευτη διάθεση για περιπέτεια και φύση. Επιτέλους ζωντάνια! Αναζητώντας το πραγματικό νόημα της ζωής. Ανακαλύπτοντας το μέσα μου. Εξερευνώντας την Ελλάδα. Ακολουθήστε με», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Η Μαλέσκου παραδέχθηκε τη σχέση της

Στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά εισέβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης (7/10) η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον εκπαιδευτή σκύλων, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η Ιωάννα αρχικά εμφανίστηκε με ένα καλάθι γεμάτο σκόρδα και ξεκίνησε να λιβανίζει τον χώρο. Λίγο αργότερα όμως δεν γλύτωσε από τον παρουσιαστή αφού ρωτήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στο Ναύπλιο που έκανε πιθανότατα με τον σύντροφό της. Η ίδια μάλιστα παραδέχθηκε ότι πέρασε πολύ όμορφα ενώ μέτρησε ένα - ένα τα σκαλιά.

«Να σας πω; Εγώ εκπαιδεύομαι πάντως να ξέρεις… Να αντέχω εννοώ» ανέφερε μεταξύ άλλων και φεύγοντας από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είπε: «Θέλω να παίζεις αποσπάσματα από το “Love it”, γιατί εγώ είμαι full in love».