Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Πέμπτης 27/10 στον καναπέ του Στούντιο 4, ήταν καλεσμένοι με αφορμή την συνεργασία τους στην σειρά Μία Νύχτα του Αυγούστου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος (ο οποίος είχε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες στο τηλεπαιχνίδι του) μίλησαν για την μεταξύ τους σχέση αλλά και τη ζωή τους.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Καβογιάννη και του Γιώργου Καραμίχου

Η Μαρία Καβογιάννη ανέφερε ότι «Με τον Γιώργο από την πρώτη στιγμή ένιωσα συγγενής», με τον Γιώργο Καραμίχο να λέει: «Την είχα πάντα σε εκτίμηση, δεν κάναμε ποτέ παρέα. Πάντα μου ήταν συμπαθής και τη θαύμαζα αλλά η μοίρα μας είχε φυλάξει να ζήσουμε αυτή την εμπειρία μαζί στη σειρά».

Τι σπούδασε και εξασκούσε για 7 χρόνια πριν μπει στη ζωή της Καβογιάννη η υποκριτική

Στο δεύτερο επεισόδιο του Maestro, την Πέμπτη 20/10 αποθεώθηκε από το πανελλήνιο για την σκηνή - γροθιά στο στομάχι και την ερμηνεία που μας χάρισε στην σειρά (δείτε εδώ τα χιλιάδες σχόλια του τηλεοπτικού κοινό) και το Σάββατο 22/10 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμα-δες μιλώντας για όλα!

Ο λόγος για την κορυφαία ηθοποιό, Μαρία Καβογιάννη, η οποία μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και αποκάλυψε για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και τα χρόνια πριν την υποκριτική όταν ήταν δασκάλα στο δημοτικό, κάτι που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πάρα πολύ ωραία. Σε μια γειτονιά στον Βύρωνα. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω ηθοποιός, αλλά δεν ξέρω πώς παρασύρθηκα. Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια. Τελείωσα το σχολείο, πήγα σε μια σχολή, πέρασα στην ΑΣΟΕΕ. Είμαι πολύ οικονομολόγος, είμαι πρακτικός νους. Μετά έγινα δασκάλα. Σαν δασκάλα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενη και ήθελα να δώσω στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες, να μάθουν πολλά πράγματα, κυρίως για τέχνη.

Είχα όλες τις τάξεις του δημοτικού, ήμουν δασκάλα 7 χρόνια. Ήμουν πολύ φιλότιμη δασκάλα, ήθελα να κάνω ό,τι μπορούσα για τα παιδιά, ανεξάρτητα από τη μεγάλη μου ανάγκη να τους μάθω τέχνη. Δίδαξα και πάρα πολλά άλλα μαθήματα, όπως Γεωγραφία , Ανθρωπολογία, Ιστορία και έχω πολλές αναμνήσεις. Στα “Εγκλήματα”, η Κορίνα δασκάλα ήταν ένα κομμάτι παρμένο από τη ζωή μου» αποκάλυψε μεταξύ άλλων η ηθοποιός...

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Σπάνια φωτογραφία: Η 27χρονη μελαχρινή κούκλα κόρη της Μαρίας Καβογιάννη

«Δε μπορώ να αλλάξω κάτι...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Καραμίχου για τα λάθη του ως πατέρας