Από Πέννυ Μαστοράκου

Αυτή τη σεζόν τον απολαμβάνουμε στην δραματική σειρά της ΕΡΤ, Μία Νύχτα του Αυγούστου (δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει για τα δύσκολα γυρίσματα του) και το μεσημέρι του Σαββάτου, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη, καλεσμένος στην εκπομπή Δυο στη 1.

Ο λόγος για τον ταλαντούχο και ιδιαίτερα αγαπητό ηθοποιό, Γιώργο Καραμίχο, ο οποίος άνοιξε την καρδιά του στους παρουσιαστές και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τα δυο του παιδιά αλλά και τα λάθη που διαπιστώνει ότι κάνει καθημερινά ως μπαμπάς.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καραμίχου στην εκπομπή

«Το πάω μέρα με τη μέρα. Οι γονείς εκπαιδευόμαστε με τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και δεν είναι καθόλου εύκολο είναι το να ακούμε. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ ότι δεν τον ακούω αρκετά. Και την κόρη μου που ήμουν πολύ πιο μικρός όταν γεννήθηκε, σίγουρα δεν την άκουγα. Σιγά σιγά έμαθα.

Και τον γιο μου τώρα. Κάθε μέρα συνειδητοποιώ πράγματα. Σκέφτομαι, “α, εκεί πιέζεις το παιδί χωρίς λόγο”. Σαφώς σε κάποια πράγματα πρέπει να βάζεις όρια γιατί έτσι αισθάνονται ότι αγαπιούνται. Η διαφορά όμως στο “βάζω όρια” και το “καταπιέζω” δεν είναι εύκολο.

Δε μπορώ να αλλάξω κάτι. Ο γιος μου είναι εννέα ετών. Η κόρη μου είναι 24, δε θα άλλαζα τίποτα σε αυτό το μαγικό πλάσμα που έχει γίνει. Έχω κάνει λάθη πολλά. Στα 24 μου φαντάζομαι έκανε πιο πολλά σε σχέση με τώρα. Η κόρη μου βεβαίως μου τα λέει, έχουμε μια πολύ ανοιχτή σχέση… Είμαστε οικογένεια επί της ουσίας» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Αποκαλύπτει τα πάντα για το ρόλο του

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσέγγιση που έκανε στον ρόλο του αλλά και το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει στη δημόσια τηλεόραση, και έδωσε πολλές λεπτομέρειες και για τα δύο εγχειρήματά του.

«Στη σειρά ο ήρωας μου βρίσκεται ξαφνικά παγιδευμένος στο να μην αναλάβει την ευθύνη ενός φονικού που δεν έχει κάνει. Ο ξάδελφος του, Ανδρέας έχει καταλήξει στη φυλακή και ο Μανώλης το σκάει. Από την Κρήτη έρχεται στην Αθήνα θέλοντας να ξεφύγει από τις ενοχές του και πέφτει στο ποτό, στον τζόγο, στους διαπληκτισμούς.

Όλοι οι ρόλοι έχουν σίγουρα αναφορές και δικές μας προσωπικές. Προσωπικά όμως δεν πίνω πολύ, δεν μου αρέσει το αλκοόλ ούτε ο τζόγος ούτε αυτό το κομμάτι το σκοτεινό. Έχω εστιάσει στο κομμάτι τις ενοχής και σε αναφορές που έχω από ανθρώπους γύρω μου που έχω δει να παίρνουν αυτόν τον δρόμο» είπε χαρακτηριστικά για την σειρά.

«Σε όσα παιχνίδι μου έχουν προτείνει μέχρι τώρα να έχω τον ρόλο του παρουσιαστή έχω πει όχι γιατί δεν το βρίσκω αμιγώς της δουλειάς μου. Στο συγκεκριμένο, όμως, το «Πες τη λέξη» για να είμαι ειλικρινής συνετέλεσαν δύο λόγοι. Ο ένας είναι γιατί όντως μου άρεσε το παιχνίδι όπως και οι άνθρωποι με τους οποίους μίλησε στην παραγωγή και με έπεισαν.

Είναι ένα παιχνίδι που ήξερα από την Ισπανία και… κολλάς για να το δεις οπότε όλο αυτό θα με βοηθήσει να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ο δεύτερος λόγος είναι για να κάνω παρέα στους γονείς μου! Με είχαν μάθει λίγο με το καθημερινό πέρσι και πρόπερσι και με είχαν παρέα όλο το χειμώνα και έτσι θα τους κάνω και φέτος παρέα το Σαββατοκύριακο δυο έξτρα ώρες».

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Μία Νύχτα του Αυγούστου: «Άντε γεια» - Αποθέωση στο Twitter από τα πρώτα λεπτά στην πρεμιέρα

Τα γυρίσματα προχωράνε πυρετωδώς! Πλησιάζει η μεγάλη μέρα για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου»