Από Πέννυ Μαστοράκου

Πριν λίγες μέρες ο παρουσιαστής είχε αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, χαρακτηρίζοντάς πως κάνει "παλιά τηλεόραση" κάτι που φάνηκε πως την ενόχλησε. Με αφορμή λοιπόν την απάντησή της, ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ την σπόντα του πριν λίγες μέρες για τον Fipster) στο Καλό Μεσημεράκι θέλησε να δώσει τη δική του καθώς αντιλήφθηκε πως την στεναχώρησε.

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Κατερίνα Καινούργιου

«Γιατί στεναχωριέται αυτή η κοπέλα; Ρε αγάπη μου… Ρε Κατερίνα ξεκόλλα κι εσύ τώρα. Μην ασχολείστε με αυτά τα πράγματα. Πως θα γίνουν οι εκπομπές;» ανέφερε ο παρουσιαστής μιας και την αγαπά πολύ και δεν έχει θέμα μαζί της.

Αλλάζει και ζώνη και κανάλι! Φεύγει από το ΣΚΑΙ και πάει...

Ο Νίκος Μουτσινάς πριν λίγο καιρό, μέσα από τον αέρα της εκπομπής του στο Καλό Μεσημεράκι ,είχε αναφέρει πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της εκπομπής (δείτε εδώ το σχόλιο της Βάνιας για τις δηλώσεις του), χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν θα είναι και η δική του τελευταία στην τηλεόραση, κι η αλήθεια είναι πως το τηλεοπτικό κοινό δεν το πήρε και τόσο ωραία μιας και είναι μία από τις αγαπημένες τους μεσημεριανές συνήθειες!

Όμως εδώ και λίγες μέρες, έχει γίνει γνωστό πως ο παρουσιαστής όχι μόνο δεν θα σταματήσει από την τηλεόραση, αλλά μάλιστα φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, η συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι μαζί με τη λήξη του συμβολαίου του, και το επόμενό του βήμα πιθανόν να είναι πίσω στο κανάλι που ήταν για πολλά χρόνια, στον Alpha, έπειτα από στενό μαρκάρισμα του Νίκου Κοκλώνη.

Ακούγεται λοιπόν πως ο παρουσιαστής, θα κάνει αυτό που επιθυμούσε αρκετά εδώ και πολλά χρόνια, ένα late night show, με πολλούς και αγαπητούς στο κοινό καλεσμένους, με στοιχεία stand up comedy, και φυσικά μαζί με τους Alcatrash!

Νίκος Μουτσινάς

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Καλό Μεσημεράκι: «Μας κάνουν τσαχπινιές!» - Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τον ΣΚΑΙ

«Θα πάρουμε μια απόφαση όλοι μαζί!» - Η πρωτοφανής δήλωση του Νίκου Μουτσινά στην έναρξη του Καλό Μεσημεράκι