Από Ελένη Μήτση

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 την Τετάρτη 26/10, στην οποία και αναφέρθηκε για πολλά και διαφορετικά κομμάτια της ζωής του.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος, που σήμερα σαρώνει μέσα από την προβολή της νέας του σειράς Maestro, αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του και τις δυσκολίες, που πέρασε μέχρι να καταξιωθεί.

Η εξομολόγηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του

«Από τα κανάλια είχα αμφισβήτηση και άρνηση και όλα. Σα να μου έλεγαν εσύ από και ως που θα κάνεις δίκη σου δουλειά».

Η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά την πρεμιέρα του Maestro

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης (13/10) εντυπωσιάζοντας το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ την τηλεθέαση που έκανε). Λίγες ώρες αργότερα, ο μεγάλος δημιουργός μοιράστηκε τις σκέψεις του μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Άρχισε λοιπόν χθες αυτό το νέο ταξίδι..

Αισθάνομαι σαν τον μπαμπά που πήγε το παιδάκι του πρώτη μέρα στο σχολείο και το άφησε…Που το παραδίδει και ελπίζει να είναι όλα καλά..

Μακάρι να μπορούσα να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσοι έχουν συμβάλλει και καθορίσει αυτό το έργο, αλλά είναι τόσοι πολλοί που θα γίνω γραφικός.

Θα περιοριστώ μόνο σε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κατοίκους των Παξων, στους καταπληκτικούς ηθοποιούς του Maestro, στο συνεργείο μας, στην παραγωγή και στο κανάλι..Στο Mega που σχεδόν καρμικά, πάλι είναι στη ζωή μου.

Στο Mega και τους ανθρώπους του μου έδωσαν την ευκαιρία να πω αυτήν την ιστορία και με στήριξαν σε μια προσπάθεια με μεγάλο κόστος και όραμα.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το όραμα. Το ταξίδι του Maestro ξεκίνησε.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου..

Καλή μας αρχή», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Maestro

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: «Είχα πάρα πολύ άγχος» - Η δήλωση του Παπακαλιάτη για την σοκαριστική σκηνή με τη Μαρία Καβογιάννη

Maestro: Το αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Το μυστικό πίσω από το πιάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου