Από Ελένη Μήτση

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αποσπάσει μόνο με τη προβολή δύο επεισοδίων το Maestro, στο συμμετέχει και έχει γράψει φυσικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Το σίριαλ πραγματεύεται σημερινά κοινωνικά ζητήματα με τη βοήθεια πολύ σημαντικών ηθοποιών.

Η σκηνή μάλιστα με τη Μαρία Καβογιάννη, η οποία ξυλοκοπείται από τον σύζυγό σόκαρε το κοινό. Ήταν πραγματικά καθηλωτική η ερμηνεία της, αλλά και η συμμετοχή του Παπακαλιάτη σε όλο αυτό. Ο ίδιος μετά την προβολή περιέγραψε τα συναισθήματα του μέσα από το podcast, που έχει δημιουργήσει για τη σειρά.

Η αναφορά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στη σκηνή που καθήλωσε στο Maestro

«Το κομμάτι της ενδοοικογενειακής βίας είναι ο λόγος που πυροδοτούνται όλα τα “κακά” που προκύπτουν. Ήταν ένα πολύ δύσκολο επεισόδιο για εμένα από πολλές πλευρές. Και σεναριακά ήταν ένα δύσκολο επεισόδιο γιατί δεν είχα καταπιαστεί ποτέ τόσο έντονα με ένα τέτοιο θέμα και δε μπορούσα να το περάσω επιδερμικά. Δε μπορούσα απλά να το θίξω και να το αφήσω γιατί αυτό επηρεάζει πάρα πολύ την πλοκή.

Ήμουν πάρα πολύ τυχερός που είχα τη Μαρία Καβογιάννη, τον Γιάννη Τσορτέκη και τον Γιώργο Μπένο για όλες αυτές τις σκηνές που γυρίστηκαν και δεν είχα ξαναγυρίσει ποτέ στη ζωή μου. Είχα πάρα πολύ άγχος γι΄αυτή τη σκηνή… Προσπάθησα να μην προσβάλλω πολύ, να μη σοκάρω πολύ αλλά δε μπορούσα ένα τέτοιο θέμα να το περάσω επιδερμικά. Είναι από τις πιο ρεαλιστικές και δύσκολες σκηνές που έχω δημιουργήσει».

Maestro τηλεθέαση 20/10

Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες της σειράς

Πώς και πώς περίμενε το τηλεοπτικό κοινό την νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Mega. Το Maestro έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε) και από το πρώτο λεπτό αποθεώθηκε από το κοινό.

Παρακολουθώντας κανείς τα πρώτα επεισόδια της σειράς, μπορεί εύκολα να καταλάβει πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποφασίσει να δώσει σε μερικούς από τους χαρακτήρες της σειράς, τα δικά τους ονόματα. Η πρωταγωνίστρια, Κλέλια Ανδριολάτου, λέγεται επίσης Κλέλια στη σειρά, ενώ και η γιαγιά της, η κορυφαία Χάρις Αλεξίου, έχει το όνομα Χάρις.

Το ίδιο μοτίβο έχει κρατήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και για τον Φάνη Μουρατίδη που λέγεται επίσης Φάνης καθώς και για την Μαρία Καβογιάννη, την αγαπημένη κυρία Μαρία που περνάει τα πάνδεινα στο πλευρό του συζύγου της.

Ο ίδιος βέβαια δεν έχει κρατήσει το δικό του όνομα για τον χαρακτήρα του, μιας και στη σειρά λέγεται «Ορέστης». Διαφορετικά ονόματα έχουν επίσης η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου (Σοφία), ο Γιάννης Τσορτέκης (Χαράλαμπος), ο Ορέστης Χαλκιάς (Αντώνης), ο Γιώργος Μπένος (Σπύρος) και ο Αντίνοος Αλμπάνης (Μιχάλης).

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Η ανακοίνωση του Mega μετά το χθεσινό (20/10) επεισόδιο της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: Το αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Το μυστικό πίσω από το πιάνο της Κλέλιας Ανδριολάτου