Από Ελένη Μήτση

Πολύ θετικές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μaestro στην οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με την Κλέλια Ανδριολάτου στο ρόλο της Κλέλιας.

Οι δύο τους θα έχουν μια έντονη ιστορία αγάπης, η οποία έχει ως κοινό σημείο την αγάπη τους για τη μουσική. Τους βλέπουμε λοιπόν, να παίζουν πιάνο και έτσι να έρχονται πιο κοντά. Για τους περισσότερο περιέργους, να τονίσουμε εδώ, πως κανείς δεν ξέρει να παίζει πιάνο και όμως υπάρχει ένα μυστικό, πίσω από το τελικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ την πιο δύσκολη στιγμή της Ανδριολάτου από τα γυρίσματα).

Η ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πριν την προβολή του δεύτερου επεισοδίου στο Maestro

«Πριν και μετά.. Πρόβα και Τελική σκηνή. Η πρώτη μας πρόβα για την πρώτη σκηνή του Ορέστη και της Κλέλιας στο πιάνο στο 2ο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης!!! (Τα σημαδάκια στα πλήκτρα τα είχα κολλήσει εγώ, για να μπορώ να πατάω τα σωστά πλήκτρα).

Ήταν η πρώτη πρόβα μας στο σπίτι της Κλέλιας με τον Δάσκαλο του πιάνο @nikosgalenianos που ήθελε να λέμε λόγια αλλά να παίζουμε και την μελωδία και να αυτοσχεδιάζουμε.. (ε και εγώ έβαλα σημαδάκια στα πλήκτρα) Η Κλέλια έμαθε όλα τα κομμάτια να τα παίζει στο πιάνο άψογα».

Η ανακοίνωση του Mega μετά την προβολή του δεύτερου επεισοδίου

Το Maestro επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) με ένα νέο επεισόδιο στο Mega, το οποίο για ακόμη μία φορά αποθεώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), ενώ την ίδια στιγμή έσκισε σε νούμερα τηλεθέασης.

Κάπως έτσι, το Mega εξέδωσε μία ανακοίνωση λίγο μετά το επεισόδιο, για την τεράστια απήχηση που είχε για ακόμη μία φορά η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πάνω από ένα εκατομμύριο τηλεθεατές παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα το δεύτερο, συγκλονιστικό επεισόδιο του «Maestro» χθες, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στο MEGA. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης συνέχισε να ξετυλίγει με δεξιοτεχνία την ιστορία της μικρής κοινωνίας των Παξών και έθιξε με ανατριχιαστικό ρεαλισμό επίκαιρα κοινωνικά ζητήματα.

Το δεύτερο επεισόδιο της σειράς παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας 29,7% στο δυναμικό κοινό 18-54 και 28,7% στο σύνολο του κοινού.

Σε νεαρές γυναίκες, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε, αγγίζοντας το 61,7%. Υψηλή ήταν και η κάλυψη, που ξεπέρασε τα 2 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Οι χρήστες των social media υποκλίθηκαν στο ερμηνευτικό ταλέντο των ηθοποιών, στην εικαστική αρτιότητα της παραγωγής αλλά και στη μοναδική ευαισθησία του σεναρίου γύρω από κοινωνικά φαινόμενα και παθογένειες.

Maestro Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Η συνολική απήχηση του «Maestro» στα social media ξεπέρασε τους 6,5 εκατ. μοναδικούς χρήστες. Χθες το βράδυ, το #Μaestro ήταν πρώτο trend στο Twitter καθ' όλη τη διάρκεια της μετάδοσης του επεισοδίου.

To πρώτο επεισόδιο του «Maestro», ήδη σε μία εβδομάδα, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 500.000 προβολές στο megatv.com και το Mega play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA. Το δεύτερο επεισόδιο ανέβηκε στο megatv.com και σε λιγότερες από 10 ώρες το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 χρήστες.

Το πρώτο επεισόδιο του «Μaestro» Podcast ξεπέρασε ήδη τις 270.000 ακροάσεις σε μία εβδομάδα. Tο δεύτερο επεισόδιο στο οποίο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Ορέστης Χαλκιάς συζητούν όλα τα παρασκήνια, ανέβηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου και ακολουθεί την ίδια εντυπωσιακή πορεία. Το podcast βρίσκεται στην κορυφή των Charts των δημοφιλέστερων πλατφορμών ήχου. Μπορείτε να ακούσετε τα επεισόδια του «Μaestro» Podcast στο megatv.com, στο Spotify αλλά και στα Apple και Google podcasts.

Δείτε επίσης στο tv-24.gr:

Maestro: Εκτός προγράμματος Mega την επόμενη εβδομάδα η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Τι συνέβη

Maestro: Ελάχιστοι το έχουν προσέξει - Το κόλπο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους χαρακτήρες της σειράς